Abdurrahim Albayrak Radyospor'a konuştu! "Galatasaray'ı acemilere bırakmamak lazım"

25.05.2018 - 16:16 | Son Güncellenme: 25.05.2018 - 16:16

Abdurrahim Albayrak Radyospor'a konuştu! "Galatasaray'ı acemilere bırakmamak lazım"

Galatasaray Sportif A.Ş yöneticisi Abdurrahim Albayrak Radyospor'a konuştu. Albayrak, Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlarken çarpıcı ifadeler kullandı.

Albayrak yaklaşan seçim, şampiyonluk, Fatih Terim ve Galatasaray'ın gelecek sezon transferleri hakkında konuştu

"Çok yoğun dönemi geçiyor. Şampiyonluk tüm Galatasaray camiasına hayırlı olsun. Çok çekişmeli ve güzel bir şampiyonluk yarışı oldu. Dört takım kafa kafaya yarıştı. Bu dört takımı da tebrik etmek lazım. Bir tanesi şampiyon olacaktı. Allah şükürler olsun"

"Beş kez göreve geldim beş kez de şampiyon oldum"

"Beş kez göreve geldim beş kez de şampiyon oldum. Hep berabere çalıştık, bir olduk ve birliklik olduk tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim"

"Gençlerbirliği maçı sonrası, Başakşehir ve Beşiktaş maçından kalanlar var aklıma. Ankara'da son dakikada golü yiyince çok üzülmüştük ama herşeyin bizim elimizde olduğumuzu konuşmuştuk. Daha sonra da tüm rakipleri yenerek müthiş bir seri yakaladık ve hedefe ulaştık"

"Biz Galatasaray'ı hedefe döndürdük, o hedeften artık çıkmaması lazım"

Yapmış olduğumuz çalışmalarda biz öndeyiz. Allah'ın izni ile Galatasaray kongre üyelerinin bize güveni tam. Çok zor bir dönemde geldik ve takımı şampiyon yaptık"

"Yarın kongrede kimi tercih edecekler ben saygı duyarım. Çok özel projelerimiz vardır. Bu seçim hayırlı olmasını diliyorum. Bizim kazanmamızı çok istiyoruz. Biz Galatasaray'ı hedefe döndürdük, o hedeften artık çıkmaması lazım"

"Galatasaray'ı acemilere bırakmamak lazım"

"Her yönetim, her teknik adam değişikliğinin çok sıkıntılı olduğunu söylemek lazım. Galatasaray'ı acemilere bırakmamak lazım. Usta olmak lazım Galatasaray acemice yönetilecek bir yer değildir. Hatalarımdan ders aldım diyenlere itibar edilmemesi gerekir. "

"Galatasaray'ın geleceğini belirleyecek bir seçim"

"Bir çok adayın çıkması çok güzel. Madem başkan olmak istiyorsunuz 5 ay önce neden baskın seçim yaptınız. Sonra neden 'tüydüler' dediniz. 5 ay sonra ne değişti de tekrar aday oldunuz. Galatasaray kongre üyelerinin verdiği karara saygı duyarım ve duymak mecburiyetindeyim"

"Hepimiz Galatasaraylıyız. Bu tamamen Galatasaray'ın geleceğini belirleyecek bir seçim. Yaklaşık 5 aydır sayın başkan Mustafa Cengiz ile uğraşıyoruz. Galatasaray aşkı ve sevgisi bizi bu durumlara getiriyor. "

"Galatasaray bakkal gibi yönetilemez"

"Galatasaray bakkal gibi yönetilemez. Böyle yönetenler buralarda olmamalıdır. Galatasaray dünya markası ve 30 milyon taraftarı olan bir kulüp. Kasım ayında rakamlar geldi. Maicon transferinde ciddi bir rakam komisyon ödenmiş. Fatura gelmiş sümen altı edilmiş böyle bir şey yapmaya hakkınız var mı?"

"Geçmiş dönemlerde komisyonları %8, %7 gibi değerlerde tuttuk. Brüt üzerinde fatura kestiriyorsunuz bunlar yanlıştır"

"Fatih hoca hakkında şunu yapacak bunu yapacak diye söyleyince haksızlık yapmış oluruz. Fatih hoca, Galatasaray'ın teknik direktörüdür. Fatih hoca şunu destekliyor, bunu destekliyor demek doğru olmaz"

"Transfer ile ilgili konuşmam doğru olmaz. Yarın seçim var biz hazırlığımızı yaptık kazanamazsak arkadaşlara yardımcı oluruz"

Senin için hazırladığımız haberler