Ahmet Çakar'dan Galatasaray, Fatih Terim ve şampiyonluk sözleri

19.05.2018 - 20:06 | Son Güncellenme: 19.05.2018 - 21:52

Ahmet Çakar'dan Galatasaray, Fatih Terim ve şampiyonluk sözleri

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Göztepe - Galaatasaray, Fenerbahçe - Konyaspor, Başakşehir - Kasımpaşa ve Beşiktaş - Sivaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

"Şampiyonlukta tek kişinin emeği yok. Bu kadro Cenk Ergün ile kuruldu. Tudor ile şampiyonluk gelmezdi. Fatih Terim Galatasaray’a yelkenleri suda geldi ancak Galatasaray’da böyle olmadı. Kedi gibi olmak Fatih Terim’e yakıştı. Kebapçı Selahattin’in de Fatih Terim’in Galatasaray’ın başına gelmesinde etkisi çok.

‘‘Fatih Terim’in tweeti vasıfsız ve sıradan. Fatih Terim ve Galatasaray dünya markasıdır. Rakipler bırak bu işleri imparator derse ne yapacaksın? Fatih Terim’in ‘Galatasaraylılar, hak ettiğimiz yerdeyiz’ demesi gerekirdi.’’

''Galatasaray bir Avrupa şampiyonu. Beşiktaş'ın son 1-2 yılda çıkışları var ancak Galatasaray bir dünya markasıdır. Bugün UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı kaldırmış bir takım."

‘’Fatih Terim’e şunları sormak isterim, Kebapçı Selehattin olayının aslı nedir, şampiyonlukta etkisi var mıdır ve TFF’den tazminatını nasıl almıştır?’’

"Hayat tevazudur. Başakşehir'in tebrik tweet'i ve Fatih Terim'in tweet'ine bakın. 'Knock knock' yazmak nedir? 'Galatasaray taraftarı bu şampiyonluk sizin eserinizdir' dese Fatih Terim'in elinden öperdim."

''Fatih Terim mekan sahibiyim diyor. Mekan basmasaydın, mekana geri dönemezdin.''

''Fatih Terim basın toplantısında 'Biz mekanın sahibiyiz'diyor. Bunlar bitirim laflardır. Kebapçı Selahattin'in mekanını basmasaydın federasyon seni kovmayacaktı ve bu akşam bu lafı kullanamayacaktın.

Beyaz TV'de konuşan Çakar'ın sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şu şekilde:

"Fatih Terim işler kilitteyken kedi gibiydi, şimdi yine göndermelere başlamış. Şampiyon olduğun gece Ünal Aysal'a gönderme yaparsan, mekan sahibiyiz dersen ben de tweet atarım. Melo'nun şampiyonluk tweet'i terbiyesizce. Zaten ben köpeğim diyen adamdan ne beklersin?'"

Fenerbahçeli, Beşiktaş’lı ya da diğer taraftarlar Galatasaray hakemle şampiyon oldu, diğer takımlar Galatasaray’a yattı ya da federasyon Galatasaray’ı şampiyon yaptı diyemez. Bu şampiyonluk analarının ak sütü gibi şampiyon olsun. Galatasaray winner bir takım."

Senin için hazırladığımız haberler