Alt lig ekibinden maça çıkmama kararı: İşte sebebi...

Cem Ergün
25.04.2024 - 14:49 | Son Güncellenme: 25.04.2024 - 15:02

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Eynesil Belediyespor, ligin son haftasında Elazığspor ile oynayacakları karşılaşmaya çıkmama kararı aldı. İşte detaylar...

Alt lig ekibinden maça çıkmama kararı: İşte sebebi...

AJANSSPOR HABER

TFF 3. Lig Kırmızı Grup'ta Eynesil Belediyespor, ligin 30'uncu ve son haftasında Elazığspor ile sahasında oynayacağı maça çıkmama kararı aldı. İşte sebebi...

Eynesil Belediyespor maça çıkmama kararı aldı

Eynesil Belediyespor, TFF 3. Lig 2. Grup'ta 27 puanla 14. sırada yer alıyor. Ligin son haftasındaki rakibi Elazığspor ise 55 puanla lider Petrolspor'un 2 puan arkasında 2. sırada yer alıyor. Bu iki ekip arasında 27 Nisan Cumartesi günü oynanması planlanan maç, Eynesil Belediyespor'un karşılaşmaya çıkmama kararı yüzünden iptal oldu.

Küme düşmeleri kesinleşti

Eynesil Belediyespor, geçtiğimiz hafta oynadıkları Silifke Belediyespor karşılaşmasının ardından ligden düşmeleri kesinleştiği için, ligin son haftasındaki Elazığspor maçına çıkmama kararı aldı.

Kulüpten açıklama:

Eynesil Belediyespor yönetimi, maça çıkmama kararlarıyla ilgili şu açıklamayı paylaştı: 

"Gelinen son noktada, her şeyin sıcağı sıcağına olduğu bu dönemde herkesi itidalli olmaya davet ediyoruz. Eynesil'imizin kırgınlığını ve kızgınlığını en az sizler kadar biz de yaşıyoruz. Ancak Eynesil halkından bu durumu düzeltmemiz için bir kez daha destek bekliyoruz. Kulübü düşürüp, kaçıp gidecek insanlar değiliz. Tekrardan daha güzel günler için savaşmaya hazırız.

Göleli, bu durumu düzeltmek için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerinin altını çizerek, "Yönetim kurulu olarak, cumartesi günü oynamamız gereken Elazığspor karşılaşmasına matematiksel olarak ligde kalma ihtimalimiz olmadığı için çıkmama kararı aldık. Bugünden itibaren takımımız için yeni sezon planlamasını yaparak çalışmaya başlayacağız."

Senin için hazırladığımız haberler