Altay'da geçici başkan ve yönetim belli oldu

Feride Kara
21.05.2022 - 00:49 | Son Güncellenme: 21.05.2022 - 01:00

Süper Lige veda eden Altay'ın üç hafta önce çıkan kavga nedeniyle yarıda kalan olağanüstü kongresi gerçekleşti. Ayhan Dündar seçimi kazanan isim oldu.

Altay'da geçici başkan ve yönetim belli oldu

İzmir temsilcisi olarak Göztepe ile beraber Spor Toto Süper Lig'e veda eden Altay'ın üç hafta önce çıkan kavga nedeniyle yarıda kalan olağanüstü kongresi bugün Atatürk Stadı hakem ve gözlemciler derneği salonunda gerçekleşti.

Hakkı Küllü adaylıktan çekildi

Kayyuma gitmesi beklenen Altay'da yaşları ortalaması 30 olan gençler bir liste oluşturarak yönetime aday oldular. Zor günler geçiren Altay'ın sahipsiz kalmaması ve kayyuma devredilmemesi adına Ayhan Dündar ve Hakkı Küllü, yönetim kurulu listelerini belirleyerek başkanlık için seçime girdi. Ancak oylama sırasında Hakkı Küllü, kulübün kayyuma gitmemesi için adaylığını açıkladığını ancak daha sonra başka bir adayın da adaylığını açıklaması sebebiyle seçimden çekildiğini açıkladı.

Yeni başkan Ayhan Dündar oldu

Altay kongresinde 165 oy kullanılırken, Ayhan Dündar'a verilen 73 oy geçerli sayıldı. Ayhan Dündar başkanlığındaki Altay'ın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu; Polat Özen, Berk Hızlıateş, Ahmet Avni Atayol, Umut Samaraz, Deniz Uğur Kemahlı, Turan Güven, Seza Sönmez Yaşar, Uğur Kocaman, Ogan Çaylayık, İhsan Saraç, Erman Pektok, Çağrı Küçükvatan, Abdullah Toy, Alperen Nebi ve Burak Kökten. 

Senin için hazırladığımız haberler