Ataman ve öğrencileri geç uyandı! Maccabi Final Four'a yakın

Akın Ungan
30.04.2024 - 21:58 | Son Güncellenme: 30.04.2024 - 22:27

THY EuroLeague play-offlarında Panathinaikos, maç boyu geride götürdüğü mücadelenin son bölümünde eşitliği yakaladı. Maccabi Tel Aviv son saniyelerde 85-83 kazandı.

Ataman ve öğrencileri geç uyandı! Maccabi Final Four'a yakın

AJANSSPOR HABER

Turkish Airlines EuroLeague play-offlarında Maccabi Tel Aviv - Panathinaikos eşleşmesinin 3'üncü maçı nefes kesti. 

Ergin Ataman'ın başantrenörlüğünü yaptığı Panathinaikos, son bölüme kadar geride götürdüğü maçın son 40 saniyesinde geri döndü. Panathinaikos eşitliği yakalasa da Maccabi Tel Aviv, son saniyelerde 85-83 kazandı.

Maccabi soyunma odasına önde girdi

Maça iyi başlayan Maccabi Tel Aviv, ilk çeyreği 23-11 önde bitirdi. İkinci çeyrek 23-26 Panathinaikos üstünlüğü ile sona erse de Maccabi soyunma odasına 46-37 önde girdi.

İlgini Çekebilir
Panathinaikos'tan çok sert eleştiri
Habere Git

Panathinaikos son periyotta geri döndü

Üçüncü çeyrekte rakip potaya 21 sayı gönderen Maccabi, kendi potasında ise 19 sayı gördü. Panathinaikos son periyoda 67-56 geride girdi. Son çeyrekte reaksiyon gösteren Ergin Ataman ve öğrencileri, Kendrick Nunn önderliğinde geri dönüş sergiledi.

Panathinaikos, son 40 saniyede eşitliği yakaladı. 0-0'dan bu yana ilk kez maça eşitlik geldi. Son 2.6 saniye kala çizgiye gelen Maccabi Tel Aviv, maçı 85-83 kazandı.

Maccabi Tel Aviv seride öne geçti

Eşleşmenin ilk maçını deplasmanda kazanan Maccabi, ikinci maçı kaybetmişti. Üçüncü maçı kazanmayı başaran Maccabi Tel Aviv, seride 2-1 öne geçti ve Final Four kapısını araladı.

İlgini Çekebilir
Basketbolun Yılmaz Vural'ı! Kadın antrenörün görüntüsü olay oldu
Habere Git

Ataman: "İyi basketbol oynamadık"

Panathinaikos Koçu Ergin Ataman, "İyi basketbol oynamadık. Son top bir şans oldu. Ama isabet bulamadık. 2-1... Diğer maça bakacağız" ifadelerini kullandı.

Maccabi Tel Aviv - Panathinaikos 4. maçı ne zaman, saat kaçta?

Maccabi Tel Aviv ile Panathinaikos arasındaki EuroLeague play-off 4'üncü maçı 2 Mayıs Perşembe günü, saat 21.45'te oynanacak. Karşılaşma EXXEN, S Sport ve S Sport Plus'ta canlı yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler