Bayern Münih yeni hocasını küme düşen takımda buldu

Cem Ergün
21.05.2024 - 10:55 | Son Güncellenme: 21.05.2024 - 11:11

Bayern Münih, kulüpteki geleceği tartışılan Thomas Tuchel ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Alman devinin yeni teknik direktörü için süpriz bir isim gündeme geldi.

Bayern Münih yeni hocasını küme düşen takımda buldu

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Premier Lig ekiplerinden Burnley'nin Belçikalı hocası teknik adamı Vincent Kompany'nin, Bayern Münih'in yeni teknik direktör adaylarından olduğu kaydedildi. İşte detaylar...

İlk görüşme yapıldı

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Bayern Münih, Vincent Kompany'yi teknik direktör adayları arasına aldı. Belçikalı çalıştırıcıyla ilk görüşmenin yapıldığı kaydedildi.

Burnley ile küme düştü

Vincent Kompany, geçtiğimiz sezon Championship'ten, Premier Lig'e taşıdığı Burnley ile bu sezon beklenen performansı gösteremedi. Kompany liderliğindeki İngiliz ekibi, ligi 38 maç sonunda topladığı 24 puanla 19'uncu tamamladı ve küme düştü.

Bayern Münih'in kabus sezonu

Bayern Münih ise bu sezon Bundesliga'da 34 maç sonunda 72 puan topladı ve ligi 3'üncü sırada tamamladı. Alman devi, 2011-12 sezonundan bu yana ilk kez ligde şampiyonluğa ulaşamadı. Tuchel ve öğrencileri, Şampiyonlar Ligi'nde ise yarı finalde Real Madrid'e elenerek turnuvaya veda etti.

Senin için hazırladığımız haberler