Beşiktaş'tan sportif direktörlük görevi için Devin Özek'e resmi teklif

Özgür Koç
02.05.2024 - 15:10 | Son Güncellenme: 02.05.2024 - 15:19

Beşiktaş'ın, Bundesliga şampiyonu Bayer Leverkusen'in Futbol A Takım Direktör Yardımcısı Devin Özek'e sportif direktörlür görevi için resmi teklif yaptığı belirtildi.

Beşiktaş'tan sportif direktörlük görevi için Devin Özek'e resmi teklif

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ın gelecek sezon sportif direktörlük görevi için Bayer Leverkusen'de görev yapan Devin Özek'e resmi teklif yaptığı belirtildi.

Beşiktaş, Devin Özek'e resmi teklif yaptı

Siyah beyazlılar, Almanya Bundesliga'da sezonu şampiyon olarak tamamlayan Bayer Leverkusen'in Futbol A Takım Direktör Yardımcısı olarak görev yapan Devin Özek'in peşinde. Sportif direktörlük görevi için arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Devin Özek'e teklifte bulunduğu ileri sürüldü.

Düşünmek için iki gün süre istedi

TRT Spor'un haberine göre; Beşiktaş, Devin Özek'e resmi teklifte bulundu. 29 yaşındaki Alman futbol adamı, teklifi düşünmek için Beşiktaş'tan 2 günlük süre istedi.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, geçtiğimiz günlerde Devin Özek hakkında yaptığı açıklamada ''Sportif direktörlük için de 7-8 isimle görüşüyoruz. Bayer Leverkusen’de Xabi Alonso’nun yardımcılığını yapan Devin Özek de bunlardan bir tanesi. Çalışmalarımız devam ediyor.'' ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler