Bruno Wilson kimdir, kaç yaşında?

21.12.2019 - 13:06 | Son Güncellenme: 21.12.2019 - 13:09

Bruno Wilson kimdir, kaç yaşında? Galatasaray’ın transfer gündemine 22 yaşındaki futbolcu Bruno Wilson girdi. Taraftarlar ise, Bruno Wilson hangi takımda oynuyor, bonservis bedeli ne kadar gibi soruları araştırmaya başladı. Cimbom’un Tondela forması giyen Wilson’u kadrosuna katmak istediği iddia ediliyor. Peki Bruno Wilson hangi mevkide oynuyor? İşte detaylar…

Bruno Wilson kimdir, kaç yaşında?

Galatasaray’ın transfer gündemindeki Bruno Wilson kimdir, kaç yaşında? Cimbom, devre arası yaklaşırken transfer harekatını hızlandırdı. Sarı - kırmızılı takımın gündeminde 22 yaşındaki futbolcu Bruno Wilson da yer aldı. Taraftarlar ise, Bruno Wilson hangi takımda oynuyor, bonservis bedeli ne kadar gibi soruları araştırmaya başladı.Tondela forması giyen Wilson hangi mevkide oynuyor? İşte merak edilenler..

Bruno Wilson kimdir, kaç yaşında? Hangi pozisyonda oynuyor?

22 yaşındaki Portekizli stoper oyuncusu Bruno Wilson, Portekiz 1. Lig ekiplerinden Tondela forması giyiyor. Wilson, kariyerinde daha önce Braga B takımında ve Sporting U19 takımlarında görev aldı. Sporting U19 takımı altyapısından yetişen Bruno Wilson2un güncel bonvervis bedeli Transfermarkt verilerine göre 350 bin Euro.

Senin için hazırladığımız haberler