Bursaspor’a Manchester United dopingi! Altay Bayındır...

Özgür Koç
05.01.2024 - 13:50 | Son Güncellenme: 05.01.2024 - 14:03

Hem mali hem de sportif açıdan zor günler geçiren Bursaspor’a Manchester United’dan mutlu haber geldi. Altay Bayındır’ın filiz lisansını çıkaran kulüp olan Yeşil-Beyazlılar, “dayanışma tazminatı” olarak 160 bin Euro kazandı.

Bursaspor’a Manchester United dopingi! Altay Bayındır...

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Süper Lig’de şampiyon olan 6 kulüpten birisi olan Bursaspor, eski günlerini mumla arıyor. Hem mali hem de sportif açıdan zor günler geçiren ve TFF 2. Lig’de son sırada yer alan Yeşil-Beyazlılara İngiliz devi Manchester United’dan gelen haber, yüzleri güldürdü. 

Altay Bayındır transferinden ciddi gelir elde edilecek

Sezon başında Fenerbahçe’den Manchester United’a 5 milyon Euro karşılığında transfer olan Altay Bayındır’ın filiz lisansını çıkaran Bursaspor, milli kaleci sayesinde ciddi bir gelirin sahibi oldu.

2011’de yollarını ayırdı

2011 yılına kadar genç kaleciyi bünyesinde tutan ve sonrasında Arabayatağı Spor’a gönderen Bursaspor, Altay Bayındır’ın Manchester United’a transferinden dolayı ‘dayanışma tazminatı’ olarak 160 bin Euro’yu kasasına koymaya hak kazandığı öğrenildi. 

14 puan toplayabildi

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren Bursaspor, 19 takımın yer aldığı grupta düşme hattında bulunuyor. 18 maçta sadece 14 puan toplayan Bursaspor, kümede kalma mücadelesi veriyor. 

İlgini Çekebilir
Kaleye geçmeye hazırlanan Altay Bayındır'a şok! Anlaşma yaptılar...
Habere Git

Henüz forma giyemedi

Milli eldiven Altay Bayındır henüz Manchester United’da forma giyemedi. Andre Onana’nın ardında ikinci kaleci pozisyonunda yer alan Altay Bayındır, Afrika Kupası’nda kaleyi devralmaya hazırlanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler