Başakşehir'de Çağdaş Atan'ın ilk transfer bombası komşudan! Bedavaya geliyor...

Özgür Koç
06.05.2024 - 12:27 | Son Güncellenme: 06.05.2024 - 14:10

Süper Lig'de 35. hafta sonunda 55 puanla 4. sırada yer alan Başakşehir için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Detaylar haberimizde...

Başakşehir'de Çağdaş Atan'ın ilk transfer bombası komşudan! Bedavaya geliyor...

AJANSSPOR - HABER

Çağdaş Atan yönetiminde gelecek sezon Avrupa Kupaları'nda yer almak için mücadele eden Başakşehir, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Bir ayrılık bir transfer

Yunan basınından turuncu lacivertli kulüp için bir ayrılık ve bir transfer iddiası ortaya atıldı. 

Pelkas, Yunanistan'a dönecek

Yunan basının iddiasına göre, Başakşehir'in sezon başında Fenerbahçe'den bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Yunan milli futbolcu Dimitris Pelkas, İstanbul ekibiyle 1 yıllık opsiyonu bulunmasına rağmen sezon sonunda Yunanistan'a dönecek. 30 yaşındaki on numaranın Yunan Ligi'nden 4 büyük takımından birine transfer olacağı kaydedildi.

Pelkas'ın yerine Masouras!

Öte yandan, Başakşehir'in takımdan ayrılacak olan Dimitris Pelkas'ın yerine başka bir Yunan oyuncuyu transfer edeceği ileri sürüldü. Başakşehir, Olimpiakos ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki kanat oyuncusu Georgios Masouras'ı kadrosuna katmak istiyor.

1.1 milyon euro + bonus

Haberin detayında, Başakşehir'in Georgios Masouras'a 1.1 milyon Euro + bonuslardan oluşan resmi bir teklif yaptığı belirtildi.  

48 maçta forma giydi

Bu sezon Olimpiakos formasıyla 48 maçta sahaya çıkan yıldız oyuncu 9 gol ve 7 asistlik performans sergiledi. Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan Masouras, Yunanistan Milli Takımı'nın formasını da 41 kez terletirken 9 gol ve 5 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler