Diyarbekirsporlu futbolcular şampiyonluk kupasını Gaffar Okkan'a götürdü

02.05.2021 - 16:18 | Son Güncellenme: 02.05.2021 - 16:22

3. Lig 1. Grup’ta şampiyon olan Diyarbekirspor takımı, şehit emniyet müdürü Ali Gaffar Okkan'ın Sakarya'nın Hendek ilçesindeki mezarını ziyaret etti.

Diyarbekirsporlu futbolcular şampiyonluk kupasını Gaffar Okkan'a götürdü

AJANSSPOR-HABER

 

3. Lig 1. Grup'tan 2. Lig'e yükselen Diyarbekirspor'dan anlamlıj davranış. Yeşil-kırmızılı kulübün yöneticileri, teknik heyeti ve oyuncuları, Diyarbakır'da 24 Ocak 2001'de düzenlenen silahlı saldırıda şehit edilen İl Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın kabrine gitti.

Kupa Gaffar Okkan'a armağan

Diyarbekirsporlular merhum Okkan’ın Sakarya'nın Hendek ilçesindeki kabri başında Türk bayrağı açarak dua etti. Teknik direktör Şenol Demir yaptığı açıklamada, kupayı şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'a armağan etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Demir: Sezon başında söz vermiştik

Sezon başından beri zorlu yarış içerisinde bulunduklarını anlatan Demir, "Ligin başında şehit Gaffar Baba'nın yanına geldiğim zaman futbolcularımla ona 'Bu kupayla inşallah tekrar yanına geleceğim' diye söz verdim. Bunun huzuru ve mutluluğunu yaşıyorum" diye konuştu.

Gaffar Okkan Diyarbekirspor'un onursal başkanı

Diyarbekirspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar da kupayı aldıkları için çok mutlu ve gururlu olduklarını vurgulayarak şöyle devam etti: “Şehit Ali Gaffar Okkan, Diyarbakırımızın onursal başkanı. Bu kupa ve şampiyonluğu kendisine armağan ediyoruz. 

Kendisine ve silah arkadaşlarına Allah rahmet eylesin. Gururluyuz, sevinçliyiz. Her İstanbul'a geldiğimizde bu bölgede oynadığımız tüm maçlarda kabrini ziyaret etmeyi Allah bize nasip ediyor. Bu kupayı, şampiyonluğu ona armağan ediyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler