Fenerbahçe Opet'te ayrılık: Fedorovtseva gibi Fetisova da Çin'e transfer oldu

Aleyna Gürgen
25.04.2024 - 20:10 | Son Güncellenme: 25.04.2024 - 20:29

Vodafone Sultanlar Ligi şampiyonu Fenerbahçe Opet'te Rus voleybolcu Irina Fetisova ile yollar ayrıldı. Fetisova yeni sezon için Tianjin Bohai Bank'a transfer oldu.

Fenerbahçe Opet'te ayrılık: Fedorovtseva gibi Fetisova da Çin'e transfer oldu

Fenerbahçe Opet'te yeni sezon öncesi kadro çalışmaları sürüyor. Sarı-Lacivertli ekibin son olarak Rus orta oyuncu Irina Fetisova ile yollarını ayırdığı iddia edildi. İşte detaylar...

Fetisova, Fenerbahçe'den Tianjin'e transfer oldu

2023-24 sezonunu çifte kupa ile noktalayan Fenerbahçe Opet'te ayrılık yaşandı. Voleybolun Sesi tarafından aktarılan bilgilere göre Irina Fetisova, Fenerbahçe'den Çin temsilcisi Tianjin Bohai Bank'a transfer oldu. Fetisova yeni sezonda Çin Ligi'nde forma giyecek.

Arina Fedorovtseva da Fetisova gibi Çin'e transfer oldu

Geçtiğimiz günlerde Mintonette tarafından aktarılan bilgilere göre Fenerbahçe Opet oyuncusu Arina Fedorovtseva, Tianjin Bohai Bank'a transfer oldu. Fedorovtseva ve Fetisova'nın takım arkadaşı Melissa Vargas ise çifte kontrat ile hem Fenerbahçe Opet'te hem de Tianjin'de forma giyiyor. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Opet'ten yeni transfer: Eski oyuncu yuvaya dönüyor
Habere Git

Arina Fedorovtseva, Vargas gibi çifte kontrat mı yapacak?

Melissa Vargas, Çin Ligi ekibi Tianjin Bohai Bank'ta sezonun bitiş tarihi sayesinde aynı zamanda Fenerbahçe Opet'te de forma giyebiliyor. Çifte kontratlı Vargas bu sezonda da Çin'de sezonun bitmesi ile ara transfer döneminde Sarı-Lacivertli ekibe dahil oldu. Tianjin Bohai Bank'a transfer olduğunu iddia edilen Arina Fedorovtseva'nın da Melissa Vargas gibi ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu. Mintonette'de yer alan haberin detaylarına göre Rus voleybolcunun Çin Ligi'nin tamamlanması ile Vargas gibi Fenerbahçe Opet'e transfer olup olmayacağı henüz belli değil. 

Voleybol Plus'a göre ise Fedorovtseva, Çin'de ligin tamamlanması sonrası Fenerbahçe Opet'e dönecek. 

Senin için hazırladığımız haberler