Fenerbahçe'nin eski aşkı alevlendi! İlk görüşme olumlu...

Özgür Koç
02.05.2024 - 09:51 | Son Güncellenme: 02.05.2024 - 10:03

Fenerbahçe sezon sonunda hem Çağlar Söyüncü hem Leonardo Bonucci ile yolları ayıracak. Sarı-lacivertliler, bu doğrultuda stoper mevkine ilk takviyeyi belirledi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin eski aşkı alevlendi! İlk görüşme olumlu...

AJANSSPOR - HABER

Şümpiyonluk şansını son maçın son dakikasına kadar kovalamaya kararlı olan Fenerbahçe, bir yandan da gelecek sezdnun transfer çalışmalarını sürdürüyor. 

Stefan Savic yeniden gündemde

Sarı lacivertlilerde savunmada büyük değişiklikler yaşanacak. Sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Çağlar Söyüncü ve Leonardo Bonucci'nin takımdan ayrılacağı Fenerbahçe'de Panathinaikos'ta forma giyen samet Akaydin'in ise durumu belirsiz. Savunmaya takviye yapacak olan sarı lacivertlerde geçtiğimiz yaz transferinde ve devre arasında da transferi gündeme gelen Stefan Savic yeniden listeye girdi. 

İlk görüşme olumlu geçti

Sabah'ın haberin göre; yönetim, Atletico Madrid'li Stefan Savic'le savunmayı günçlendirmek istiyor. 33 yaşındaki Karadağlı futbolcu için İspanyol kulübüyle temas kuruldu. İlk görüşmenin olumlu geçtiği kaydedildi.

Sarı-lacivertliler, Karadağlı stoper için devre arasında da girişimde bulunmuş ancak transferde başarılı olamamıştı.

Bu sezon 30 maçta forma giydi

Deneyimli stoper bu sezon İspanyol ekibiyle 30 maça çıktı. Savic, bu süre zarfında 6 sarı kart ve bir kez ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Savic'in bonservis değeri 3 milyon Euro olarak biliniyor. 

Senin için hazırladığımız haberler