Son Dakika Transfer Haberi | Fenerbahçe'ye 20'lik milli sol stoper! 10 milyon Euro'ya...

Özgür Koç
06.05.2024 - 14:30 | Son Güncellenme: 06.05.2024 - 14:42

Süper Lig'de şampiyonluk şansını son ana kadar sürdürmek isteyen Fenerbahçe bir yandan gelecek sezonun transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı lacivertliler için flaş bir transfer iddiası geldi.

Son Dakika Transfer Haberi | Fenerbahçe'ye 20'lik milli sol stoper! 10 milyon Euro'ya...

AJANSSPOR - HABER

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Leonardo Bonucci'nin takımdan ayrılacağı Fenerbahçe'de bir başka devre arası Çağlar Söyüncü ile yeni sezonda devam edilip edilmeyeceği ise belirsizliğini koruyor. Sarı lacivertlilerde beklentileri karşılayamayan Brezilyalı stoper Luan Peres ile ise yolların ayrılması bekleniyor. Satın alma opsiyonuyla Panathinaikos'a kiralanan Samet Akaydin'in durumu ise Yunan ekibinin milli futbolcuyla ilgili kararına göre netleşecek.

Stoper takviyesi yapılıyor

Bu doğrultuda Fenerbahçe, yeni sezon öncesi savunmaya takviye yapacak. Sarı lacivertlilerin stopere yapacağı transfer için Yunan medyasından flaş bir iddia geldi. 

Konstantinos Koulierakis iddiası

Yunan basınından Sportdog'da yer alan habere göre; Fenerbahçe, Yunan ekibi PAOK'un 20 yaşındaki stoperi Konstantinos Koulierakis'i transfer etmek istiyor. 

Fenerbahçe 10 milyon Euro'yu gözden çıkardı

Haberin detayında, Sarı lacivertlilerin, Yunan milli savunmacı için 8 ila 10 milyon Euro arasında bonservis bedelini gözden çıkardığını kaydedildi. Ancak PAOK Başkanı Ivan Savvidis'in bu miktarı kabul edip etmeyeceğinin belirsiz olduğu vurgulandı.

35 maçta forma giydi

Kulübüyle 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan 1.88 boyundaki sol ayaklı stoper, bu sezon PAOK formasıyla 35 maçta sahaya çıkarken 4 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. 

Güncel piyasa değeri 5 milyon Euro

PAOK altyapısından yetişen 20 yaşındaki futbolcu Yunan Milli Takım formasını da 5 kez giyme başarısı gösterdi. Koulierakis'in güncel piyasa değeri ise 6 milyon euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler