Galatasaray, Dries Mertens'le anlaştı! Sözleşme detayı belli oldu

Cem Ergün
09.05.2024 - 19:49 | Son Güncellenme: 10.05.2024 - 09:44

Galatasaray, geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Belçikalı yıldız Dries Mertens ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladı. İşte Mertens'in sözleşme detayı...

Galatasaray, Dries Mertens'le anlaştı! Sözleşme detayı belli oldu

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın yıldızı Dries Mertens, şampiyonluk yarışında son viraja girilirken gösterdiği performansla Sarı-Kırmızılıların vagzeçilmez isimlerinden biri olmayı başardı. Sözleşmesi sezon sonuda bitecek olan Mertens'in, gelecek sezonda da Galatasaray formasını giyip, giymeyeceği merak konusu olmuştu.

Mertens'le anlaşma tamam

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Dries Mertens ile yeni sözleşme görüşmelerini sürdüren Galatasaray, mutlu sona ulaştı. Cim Bom'un, Mertens ile her konuda anlaşma sağladığı kaydedildi.

Ailesiyle birlikte İstanbul'da yaşamak mutlu olduğu belirtilen Dries Mertens'in, 1 yıl daha Sarı-Kırmızılı formayı giyeceği yazıldı.

Maaşı belli oldu

Belçikalı 10 numarayla gelecek sezon için 3 milyon Euro maaş artı bonuslar karşılığında anlaşmaya varıldığı öğrenildi.

Dries Mertens'in Galatasaray performansı

Dries Mertens, 2022-23 sezonunda transfer olduğu Galatasaray'da ilk sezonunda 33 maçta forma giymiş ve 7 gol, 4 asistlik performansa imza atmıştı.

Bu sezon ise 48 maçta forma giyen tecrübeli futbolcu, 38 kez ilk 11'de sahaya çıktı. Süper Lig'de son haftalarda performansını yükselten Mertens, son 7 maçta 8 asist ve 4 gole imza attı. Belçikalı bu sezon toplamda da 11 gol ve 14 asistle yıldızlaştı.

Senin için hazırladığımız haberler