Galatasaray, Seri'nin partnerini İngiltere'de buldu

25.07.2019 - 16:24 | Son Güncellenme: 25.07.2019 - 19:24

Seri'nin yanına partner arayan Galatasaray'a Crystal Palace forması giyen Cheikhou Kouayete önerildi. Peki, Galatasaray'da Cheikhou Kouayete ve Falcao transferinde son durum ne? İşte detaylar...

Galatasaray, Seri'nin partnerini İngiltere'de buldu

Spor Toto Süper Lig ekibi Galatasaray gelecek sezonun transfer çalışmalarına devam ediyor. Fatih Terim yönetimindeki sarı-kırmızılı takım, forvet pozisyonuna Diagne'yi satarak bir takviye yapmak isterken, Jean Michael Seri'nin partnerini bulmak için transfer görüşmelerine hız verdi. Galatasaray, Fildişi Sahilli futbolcunun partnerini İngiltere'de buldu.

İşte detaylar...

Forvette sürpriz isim

Kolombiyalı golcüyü transfer etmek isteyen Galatasaray, bu transferi bitirmek için yoğun uğraş veriyor.

Öte yandan Falcao'nun alternatiflerini belirleyen sarı-kırmızılı takıma, Atletico Madrid forması giyen Hırvat golcü Kalinic önerildi.

Galatasaray'ın Falcao transferinde mutlu sona ulaşmaması durumunda Hırvat golcüyü listesine alacağı ve forvet transferinde adaylardan biri olacağı öğrenildi.

Seri'nin partneri İngiltere'den

Fernando'yu takımdan gönderen ve Ndiaye'nin kiralık sözleşmesini uzatmak için girişimlerde bulunmayan Galatasaray, Fulham'dan Jean Micheal Seri'yi transfer etmişti.

Radyospor programcısı Özgür Sancar'ın aktardığı bilgilere göre; Seri'nin yanına defansif gücü yüksek bir orta saha arayan Galatasaray'a, İngiltere Premier Lig ekibi Crystal Palace forması giyen, Cheikhou Kouyate önerildi.

Sarı-kırmızılı takımın transfer listesine giren Cheikhou Kouayete, Galatasaray'ın orta saha adaylarından biri.

Muhsin Ertuğral, Kouayeti'yi yorumladı

Afrika futbolunun önemli isimlerinden Muhsin Ertuğral, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Kouyate'yi değerlendiren Muhsin Ertuğral'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Geçen sezon 21 maçta forma giydi. Merkez orta sahaya ihtiyacı var Galatasaray'ın. Hava toplarında çok etkili bir oyuncu. Top kazanma gücü yüksek. Galatasaray'ın böyle bir oyuncuya yaklaşma doğru bir hamle.

Milli takımda da forma giyiyor. Başarı yüzdesi yüksek. Bu transfer gerçekleşirse Galatasaray iyi bir transfer yapmış olur.

Palace ciddi bir değişikliğe gidiyor. Eğer Türkiye'ye gelirse takıma uyacak bir oyuncu. Zaman zaman topla çıkışlarda hata yapıyor.

Piyasının içinde bu rakamlara alınabilecek en iyi oyunculardan biri. Eğer Kouyate gelirse Seri'yle iyi bir ikili olurlar. Sert bir orta saha olurlar. 

Senin için hazırladığımız haberler