Gözler Balotelli transferinde! Sergen Yalçın'ın raporu...

10.08.2020 - 09:42 | Son Güncellenme: 10.08.2020 - 09:52

Burak Yılmaz'ın Lille'e transferi sonrasında golcü arayışına giren Beşiktaş, İtalyan golcü Mario Balotelli ile görüşmelerini sürdürüyor. Balotelli, Beşiktaş'a transfer olacak mı? Sergen Yalçın hangi raporu verdi?

Gözler Balotelli transferinde! Sergen Yalçın'ın raporu...

AJANSSPOR-HABER

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, iki futbolcuyu kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Öncelikle Fabrice N'Sakala ve Welinton'u açıklayacak siyah-beyazlılar, Mario Balotelli için de geri sayıma geçti. Beşiktaş, Mario Balotelli'yi transfer edecek mi? Transferle ilgili son detaylar...

Beşiktaş, transferde vitesi artıracak

Fanatik'in haberine göre; sol bek ve stoper pozisyonu için transferleri bitirmeye hazırlanan Beşiktaş, çalışmalarına hız verecek.

Yöneticiler son bir değerlendirme yapacak

Transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları, diğer yöneticilerle birlikte son bir değerlendirme yapacak.

3 yıllık macera bitiyor

Balotelli için son 3 yıldır girişimlerde bulunan ancak bu transferi sonuçlandıramayan yönetim, bu kez ısrarcı...

Beşiktaş, Balotelli konusunda ısrarcı

Forvet transferi için 2 milyon Euro’luk bütçe ayıran Beşiktaş’ın, Balotelli’yi bu rakama ikna ettiği, tarafların bonuslar konusundaki görüşmelerinin de sürdüğü belirtildi.

Sergen Yalçın da olumlu rapor verdi

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın olumlu raporu sonrasında Balotelli ismi üzerine yoğunlaşan Erdal Torunoğulları’nun deneyimli isme formayı giydirmek konusunda ısrarcı olduğu belirtildi. 

Mario Balotelli geçen sezon kaç gol attı?

İtalyan golcü Mario Balotelli, son olarak İtalyan ekibi Brescia'da 19 maçta 5 gole imza attı. Balotelli, daha önce Marsilya, Nice, Milan, Liverpool, Manchester City ve Inter formalarını giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler