Hasan Arat'tan, Şenol Güneş ve Sergen Yalçın iddialarına yanıt: "Otururuz, görüşürüz!"

Cem Ergün
09.05.2024 - 21:48 | Son Güncellenme: 09.05.2024 - 22:01

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, TRT Spor'da katıldığı programda teknik direktör adayları arasında yer aldığı iddia edilen Şenol Güneş ve Sergen Yalçın hakkında konuştu.

Hasan Arat'tan, Şenol Güneş ve Sergen Yalçın iddialarına yanıt: "Otururuz, görüşürüz!"

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, TRT Spor canlı yayınında teknik direktör koltuğu için Şenol Güneş ve Sergen Yalçın hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Hasan Arat'ın sözleri...

"Otururuz, görüşürüz"

Hasan Arat'ın açıklamaları şu şekilde: "Sergen hocam, Şenol hocam çok değerli insanlar. Ayrıştırmak doğru değil. Ben her iki hocamın da Beşiktaş'ın gündeminde olacağına inanan bir insanım. 23 Mayıs bittiği takdirde otururuz, görüşürüz. Serdar Topraktepe hocamız var. Asla, asla demeyeceksin. Her şey olabilir. Gündeme pat diye oturabilir. Hakkı da olabilir. Oturur konuşuruz.

Sergen Yalçın, Şenol Güneş, Nuri Şahin aynı şekilde. Türkiye'nin kıymetlileri. Hepsi konuşulacaktır. Yabancı hocalar var. Hemen gelmek isteyenler var."

İlgini Çekebilir
CANLI - Hasan Arat'tan teknik direktör ve transfer açıklaması
Habere Git

Yeni teknik direktör iddiaları

Beşiktaş'ta son olarak teknik direktör Fernando Santos ile yollar ayılmıştı. Portekizli hocanın ardından Serdar Topraktepe ile sezon sonuna kadar anlaşan siyah-beyazlılarda, gelecek sezon için Şenol Güneş, Sergen Yalçın ve Nuri Şahin teknik direktör adayları arasında iddia ediliyordu.

Senin için hazırladığımız haberler