İsmail Kartal futbolcularla toplantı yaptı: "Bu mayıs bizim olacak!"

İsa Kethüda
02.05.2024 - 09:19 | Son Güncellenme: 02.05.2024 - 09:25

Süper Lig'de Konyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal futbolcularla motivasyon toplantısı yaptı... İşte detaylar...

İsmail Kartal futbolcularla toplantı yaptı: "Bu mayıs bizim olacak!"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında 6 Mayıs Pazartesi günü deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağın maçın hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, futbolcularla motivasyon toplantısı yaptı.

Sabah'ta yer alan habere göre; ligin son virajında kayıp yaşamak istemediğinin altını çizen tecrübeli çalıştırıcı, kalan maçları kazanıp, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerinin bir kez daha altını kalın kalemle çizdi. 

"Kesinlikle kayıp istemiyorum"

İsmail Kartal'ın yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandığı belirtildi: "Hafta sonu güzel bir galibiyet aldık. Ligin artık son 4 haftası. Kesinlikle kayıp istemiyorum. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu kararı belli oldu! Transfer...
Habere Git

"Onlara göstereceğiz mayıslar kiminmiş"

Rakibimiz, 'Mayıslar bizimdir' diyor. Onlara göstereceğiz mayıslar kiminmiş. Bu mayıs bizim olacak. Onlar puan kaybedecek biz de kalan dört maçı kazanacağız ve şampiyon olacağız.

Fenerbahçe, Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında 6 Mayıs Pazartesi günü deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağın maçın hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Daha sonra iki grup halinde pas çalışması yapan sarı-lacivertliler, dar alanda oynanan çift kale maçla antrenmanı noktaladı.

Fenerbahçe çalışmalarını bugün sürdürecek. ​​​​​​​

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Dursun Özbek'e rakip çıktı! Sürpriz başkan adayı...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler