Beşiktaş, Fenerbahçe ve Başakşehir, Joshua Brenet ile İlgileniyor

Akın Ungan
25.06.2023 - 22:32 | Son Güncellenme: 25.06.2023 - 22:50

Transfer çalışmalarını sürdüren Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir, Twente forması giyen Hollandalı sağ bek Joshua Brenet ile ilgileniyor.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Başakşehir, Joshua Brenet ile İlgileniyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Gelecek sezon hazırlıklarına başlayan Spor Toto Süper Lig kulüpleri, transfer çalışmalarına hız kazandırdı. İstanbul'un üç kulübü Hollanda'da karşı karşıya geldi.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Başakşehir transferde karşı karşıya

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona mutlak şampiyonluk parolası ile hazırlanan Beşiktaş ve Fenerbahçe ile 2019/20 sezonunda şampiyonluk yaşamış olan Medipol Başakşehir, rotasını Hollanda'ya çevirdi.

Üç takım da Joshua Brenet ile ilgileniyor

Evening Standard'ın haberine göre İstanbul temsilcileri, Hollanda Ligi ekiplerinden Twente'de forma giyen Joshua Brenet için karşı karşıya geldi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan resmi teklif! Kolombiyalı stoper için yarış sürüyor
Habere Git

Premier Lig devrede

Fakat Süper Lig ekipleri 29 yaşındaki sağ bek transferinde yalnız değil. Premier Lig takımı Fulham'ın oyuncu ile ciddi şekilde ilgilendiği belirtilirken, Burnley'in de devrede olduğu kaydedildi.

Joshua Brenet'in kariyeri

20 Mart 1994 doğumlu Joshua Brenet, ülkesi Hollanda'da futbola başladı. PSV'de profesyonel olan sağ bek, Hoffenheim ve Vitesse'de forma giydi. Brenet, 2022'nin Ocak ayında Twente'ye bedelsiz olarak imza attı.

Başarılı sağ bek geçen sezon 10 gol attı

Geride kalan sezonda toplam 41 resmi müsabakaya çıkan Joshua Brenet, 10 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Başarılı sağ bek 4 defa takım arkadaşlarına gol pası verirken, 4 mücadelede sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe yıldız oyuncu için teklif yükseltti!
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler