Kaan Ayhan için İtalya'dan transfer gelişmesi! Galatasaray...

Cem Ergün
28.04.2024 - 15:06 | Son Güncellenme: 28.04.2024 - 15:18

Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla Okan Buruk'un önemli kozlarından olmayı başaran Kaan Ayhan için İtalya'dan transfer iddiası geldi.

Kaan Ayhan için İtalya'dan transfer gelişmesi! Galatasaray...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İtalyan basınından Calciomercato'nun haberine göre; Serie A ekibi Fiorentina, Galatasaray'ın milli yıldızı Kaan Ayhan'ı transfer listesine ekledi. 

Kaan Ayhan, Fiorentina'nın radarında

Haber detayında Fiorentina'nın, daha önce de İtalya tecrübesi bulunan Kaan Ayhan'ı kadrosuna katmak için sezon sonunda Galatasaray ile masaya oturabileceği kaydedildi.

Kaan Ayhan'ın; sağ bek, stoper ve orta saha gibi birçok mevkide forma giyebilmesinin de Fiorentina için bu transferi gündeme getirdiği ifade edildi.

İtalya kariyeri

Kariyerinde daha önce de Serie A tecrübesi bulunan Kaan Ayhan, 2020-2023 yılları arasında Sassuolo forması giymişti. İtalyan ekibinde geçirdiği 3 sezonda toplamda 55 maça çıkan Kaan, 2 kez ağları havalandırmayı başarmıştı.

Galatasaray performansı

Kaan Ayhan bu sezon ise Galatasaray formasıyla 45 maçta forma şansı bulurken, 27'sine ilk 11'de başladı. 29 yaşındaki milli futbolcu bu maçlarda 1 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler