Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur'dan açıklama

Akın Ungan
28.04.2024 - 13:01 | Son Güncellenme: 28.04.2024 - 13:13

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur açıklama yaptı. Timur, Sacha Boey ve Dries Mertens'in transfer süreci hakkında konuştu. Detaylar...

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur'dan açıklama

AJANSSPOR HABER

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, 343 Digital YouTube kanalına açıklamalarda bulundu. Programda Erden Timur'a Mauro Icardi'nin mesajı iletilirken, Timur Sacha Boey ve Dries Mertens'in transfer süreçleri hakkında konuştu.

Icardi'den Erden Timur'a mesaj

Mauro Icardi, Erden Timur'a, "Benim, ailem ve Galatasaray'a yaptığın her şey için teşekkürler! Ben Türkiye'ye gelirken bana inanan ilk kişiydin. Ve bugüne kadar beraber kazandığımız her şeyi sana borçluyum! Geçen sene hedefimize ulaştık ve şampiyon olduk, umarım bu sene de bunu tekrarlayacağız!" şeklinde konuştu.

 

Icardi'nin transfer süreci hakkında konuşan Erden Timur, "Mauro Icardi'nin buraya gelişi, imkansıza inanmak... Adam, 8 milyon Euro maaş alıyordu. Diyoruz ki 'Maaşın yüzde 90'ını PSG'ye ödetelim', onlar da 'Tabii tabii' diyordur. Üstüne oyuncuyu da ikna edelim... Önce Wanda'yla konuştuk, sonra Mauro, Pino ve menajeri George Gardi ile görüştük. Wanda'yı buraya davet ettik, geldi, her şeyiyle ilgilendik... Başka transferlerde de öyle yapıyoruz, kişisel zevklerini öğreniyoruz, sürprizler yapıyoruz, bu iş değer ilişkisidir" dedi.

"Tarikatçı dendiği için Alevi olduğumu söylemek zorunda kaldım"

Erden Timur tarikatçı iddialarına cevap verdi. Timur, "Bana "Tarikatçı" dendiği için Alevi olduğumu söylemek zorunda kaldım. Böyle de garip bir toplum anasını satayım! Bunun belgesi mi var? "Tarikatçı değilim!" diye kimlik mi göstereyim?" dedi.

"Kartları tekrar dağıtamıyorsan, masayı dağıtırsın!"

Sacha Boey'in Bayern Münih'e transfer süreci hakkında konuşan Erden Timur, "Sacha Boey'ye, 'Bayern Münih, 25'in altında teklifle geliyorsa havaalanından geri dönsün. Pazarlığa başka seviyede başlamam' dedim. Kartları tekrar dağıtamıyorsan, masayı dağıtırsın!" ifadelerini kullandı.

"Sesi titreyince benim de gözyaşlarım geldi"

Geçtiğimiz günlerde 5 futbolcu ile sözleşme yenileyen Sarı-Kırmızılılar'da Erden Timur, Fernando Muslera konuşurken yaşadığı duygusal anlardan bahsetti. Timur, Erden Timur: "Muslera konuşurken sürekli gözü doluyordu. Sesi titreyince benim de gözyaşlarım geldi. Eşim, 'Muslera'nın sözleşmesini uzatması ağlanacak bir şey mi?' diye takıldı bana. Ben de, 'TV'den izleyen birçok insan ağladı' dedim" diye konuştu.

Timur, en çalışkan oyuncuyu açıkladı

En çalışkan oyuncuyu açıklayan Erden Timur, "Mesela Berkan çok çalışkan. İki antrenman daha fazla yapar. Torreira sahada acayip çalışkan. Tete çok fazla antrenman yapar, acayip çalışkan, sürekli çalışıyor" ifadelerini kullandı.

"Juventus'a gitmedi, Galatasaray'a geldi"

Mertens'in Napoli'den ayrılırken Galatasaray'ı tercih ettiği süreci anlatan Erden Timur, "Dries Mertens'i Juventus istiyordu. Daha yüksek para verdikleri halde Juventus'a gitmedi, Galatasaray'a geldi" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler