Mauro Icardi mi, Edin Dzeko mu: Yapay zeka belirledi

Cem Ergün
03.05.2024 - 12:01 | Son Güncellenme: 03.05.2024 - 12:31

Yapay zeka temelli yapılan çalışmada Süper Lig'de sezonun 2. yarısının en iyi santrforları belirlendi. Mauro Icardi mi, Edin Dzeko mu? İşte yapay zeka sonucu...

Mauro Icardi mi, Edin Dzeko mu: Yapay zeka belirledi

AJANSSPOR HABER

Comparisonator Türkçe'nin yapay zeka kullanarak ortaya koyduğu verilere göre; Süper Lig'in 2. yarısında en iyi performans gösteren 5 santrfor belli oldu. İşte detaylar...

Krzysztof Piatek - Başakşehir

Listenin 5. sırasında Başakşehir'in Polonyalı santrforu Krzysztof Piatek yer aldı. Sezon başında Hertha Berlin'den, Başakşehir'e transfer olan Piatek, bu sezon 33 maçta forma giydi ve 14 gol, 1 asistlik performansa imza attı.

Semih Kılıçsoy - Beşiktaş

Beşiktaş'ın genç santrforu Semih Kılıçsoy listenin 4. sırasında kendine yer buldu. Attığı goller ve gösterdiği performansla bu sezon Avrupa'nın devlerinin de ilgisini çekmeyi başaran Semih, 30 maçta 11 gole imza attı.

Rey Manaj - Sivasspor

Listenin 3. sırasında gol krallığı yarışında Mauro Icardi ve Edin Dzeko ile yarışan Sivasspor'un yıldızı Rey Manaj yer aldı. Manaj, bu sezon 32 maçta forma giydi ve 22 kez ağları havalandırdı.

Edin Dzeko - Fenerbahçe

Sezon başında Inter'den ayrılarak Fenerbahçe'ye imza atan Edin Dzeko, listenin 2. sırasında kendine yer buldu. Fenerbahçe'nin bu sezon gol yükünü sırtlayan Bosna Hersekli yıldız, takımının en skorer ismi olmayı başardı. 38 yaşındaki golcü, 43 maçta 24 gol ve 9 asistlik performans gösterdi.

Mauro Icardi - Galatasaray

Yapay zekanın belirlediği, Süper Lig'de sezonun 2. yarısının en iyi performans gösteren santrforları listesinde zirvedeki isim Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi oldu. Geçtiğimiz sezon Sarı-Kırmızılılarda attığı gollerle taraftarların gönlüne taht kuran Icardi, bu sezon da ağları havalandırmaya devam etti ve 43 maçta 28 gol, 11 asistlik performansıyla yıldızlaştı.

Senin için hazırladığımız haberler