Milli Takım kampında skandal!

21.11.2018 - 12:19 | Son Güncellenme: 21.11.2018 - 15:24

Milli Takım kampında skandal!

UEFA Uluslar Ligi'nde oynanan karşılaşmanın ardından skandal görüntüler ortaya çıktı...

SABAHA KARŞI 05:00'DA PARTİ İSTEDİ... İngiltere Milli Takımı ve Tottenham'ın yıldızı Dele Alli, büyük bir şok yaşadı. Uluslar Ligi'nde İngiltere'nin Hırvatistan'ı 2-1 yendiği maçtan sonra takım arkadaşı Ross Barkley ile beraber Londra'da 5 yıldızlı bir otele giden Alli, resepsiyonda büyük bir tartışma çıkardı.
Sabaha karşı 5'te otele giren Dele Alli'nin tartışma görüntüleri de gizli kameraya çekildi.
'Penthouse' denilen 'Teras katındaki kral dairesi' tipi odayı tutmak isteyen Alli, fiyatta anlaşamayınca yüksek sesle çalışanlara bağırmaya başladı. Odada parti vermek isteyen Dele Alli, 3 bin sterlinlik fiyata sinirlendi. 
Haftalık 150 bin sterlin maaş alan yıldız futbolcu, geceliği 3 bin sterline verilen 'Penthouse' tipi kral dairesi nedeniyle tartışma çıkardı.
Otel görevlilerine hakaretlerde bulunup, sesini yükselten Tottenham'ın oyuncusu an be an kameraya alındı. Dele Alli'nin herkese bağırıp, sürekli 'Buraya o kadar para harcadım, siz bana ne yapıyorsunuz peki' diye bağırdığı görülüyor.

Otel çalışanlarının da ısrarla normal oda fiyatları ile penthouse tipi odaların farklı olduğunu anlatmaya çalıştığı anlaşılıyor. (Skorer)

Dele Alli daha önce de disiplinsiz davranışlarıyla gündem olmuştu. 

Alli, 2015 yılında Miltın Keynes Dons'tan Tottenham'a transfer olmuştu. Genç oyuncu buradaki performansıyla kısa sürede yıldızını parlattı. 

22 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu Tottenham'daki performansıyla İngiltere Milli Takımı'nın da önemli isimlerinden biri haline geldi.

Ancak yıldız oyuncu disiplinsiz hareketleriyle dikkat çekmeye başladı ve İngiltere Milli Takımı'nda teknik direktörü Gareth Southgate ile ilişkisinde de problemler yaşamıştı.

Geçen sezon Tottenham formasıyla görev aldığı 50 resmi karşılaşmada 14 gol, 16 asist üreten Alli, 9 da sarı kart gördü. Bu sezon ise Alli, Tottenham ile toplam 10 resmi maça çıkıp 2 gol, 2 asistlik performans sergiledi. 

Dele Alli'nin hem sosyal yaşamında hem de Tottenham forması altındaki davranışları zaman zaman İngiliz kulübündeki menajeri Pochettino'yu da zor durumda bırakabiliyor. 

Dele Alli, takımı Tottenham'ın Liverpool ile oynadığı karşılaşmada sahada gerginliğe sebep olan isimlerden biriydi.

Tottenham Menajeri Pochettino, Dele Alli'nin Liverpool maçındaki davranışları sonrası oyuncusunu savunmak zorunda kalmış ve ''Kimse mükemmel değildir. Alli akıllı bir çocuk ama yanlışları da var'' ifadelerini kullanmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler