Önce lig sonra kupa! İşte Serdar Topraktepe'li Beşiktaş'ın Ankaragücü 11'i

Orhan Gülek
19.04.2024 - 10:20 | Son Güncellenme: 19.04.2024 - 12:33

Serdar Topraktepe yönetimindeki Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Emre Belözoğlu'lu MKE Ankaragücü ile karşılaşıyor. İşte Beşiktaş-Ankaragücü muhtemel 11'leri ve detayları

Önce lig sonra kupa! İşte Serdar Topraktepe'li Beşiktaş'ın Ankaragücü 11'i

AJANSSPOR - HABER

Önce lig sonra kupada galibiyet isteyen Beşiktaş, Süper Lig'in 33. haftasında Ankaragücü ile karşılaşıyor. Fernando Santos ile yolların ayrılmasının ardından Siyah Beyazlılar, Serdar Toraktepe yönetiminde sahaya çıkıyor. Beşiktaş'ın hedefi sahasında 3 puanı alarak uzun süredir devam eden kötü gidişatı sona erdirmek.

Ankaragücü ise maçtan puan ya da puanlar alarak zorlu deplasmandan moralli ayrılmak ve küme düşme potasından olabildiğince uzaklaşmak istiyor. 

Topraktepe, Dolmabahçe'ye geri dönüyor

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında MKE Ankaragücü’nü konuk edecek. Teknik Direktör Fernando Santos ile yollarını ayıran siyah-beyazlılarda takımın başında Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe olacak. Geçtiğimiz hafta iç sahada alınan 1-1’lik Samsunspor beraberliğinin ardından Beşiktaş’ta Portekizli teknik adam Fernando Santos’la yollar ayrılmıştı. Bu ayrılığın ardından Ankaragücü maçında siyah-beyazlı takım, Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe’ye emanet olacak. Kartal, bu sezon 3 müsabakaya yine Topraktepe yönetiminde çıkmış ve 1 mağlubiyet, 2 galibiyet elde etmişti.

Kara Kartal, 3 puana hasret

Siyah-beyazlılar, ligde 5 maçtır 3 puana hasret durumda. Söz konusu süreçte sırasıyla Galatasaray’a 1-0, Gaziantep FK’ya 2-0 ve Antalyaspor’a 2-1 kaybeden Beşiktaş, Başakşehir ile Samsunspor’la da 1-1 berabere kaldı. Kara Kartal, son galibiyetini 27. haftada İstanbulspor’a karşı 2-0’lık skorla almıştı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş rest çekti! Yıldız futbolcuya kulüp bul mesajı
Habere Git

Beşiktaş'ın Ankaragücü'ne karşı mağlubiyeti yok

Kara Kartal, son dönemde başkent temsilcisi ile oynadığı maçlarda yenilgi yüzü görmedi. Siyah-Beyazlılar, Ankaragücü ile çıktığı son 11 maçta 7 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti. Beşiktaş, bu maçların hiçbirinde yenilgi yüzü görmedi.

Beşiktaş'ta iki eksik

Beşiktaş’ta Semih Kılıçsoy ve Mert Günok sakatlıklarından dolayı MKE Ankaragücü’ne karşısında forma giyemeyecek. Bir süredir sakatlıkları sebebiyle Salih Uçan, Onur Bulut, Tayfur Bingöl ve Arthur Masuaku’nun durumları ise son kontrollerin ardından belli olacak.

Fenerbahçe derbisi öncesi dört futbolcu sınırda

Siyah-Beyazlı takımda Semih Kılıçsoy ve Mert Günok sakatlıklarından dolayı MKE Ankaragücü’ne karşı forma giyemeyecek. Bir süredir sakatlıkları sebebiyle Salih Uçan, Onur Bulut, Tayfur Bingöl ve Arthur Masuaku’nun durumları ise son kontrollerin ardından belli olacak. Jonas Svensson, Daniel Amartey, Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz, yarın kart görmeleri halinde bir sonraki hafta deplasmanda oynanacak Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşecek.

Beşiktaş - Ankaragücü muhtemel 11'ler

  • Beşiktaş: Ersin, Svensson, Necip, Worrall, Masuaku , Al Musrati, Gedson, Muçi, Ghezzal, Muleka, Aboubakar (Mustafa)
  • Ankaragücü: Bahadır, Kitsiou, Radakovic, Mujakic, Kazımcan, Tolga, Ali, Efkan, Morutan, Bassogog, Sowe

Beşiktaş - Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

33. haftada Beşiktaş, Ankaragücü’nü konuk ediyor. Siyah-beyazlı ekip, bu sezon Topraktepe yönetiminde 4. kez sahada yer alacak. Beşiktaş - Ankaragücü karşılaşması 19 Nisan cuma günü saat 20:00’da başlayacak. Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Beşiktaş - Ankaragücü maçının VAR hakemi kim?

Beşiktaş - Ankaragücü maçının VAR hakemi Hollandalı Dennis Johan Higler oldu.

Senin için hazırladığımız haberler