Pato, Beşiktaş'a mı transfer olacak? Teklif karşı taraftan...

05.10.2020 - 11:15 | Son Güncellenme: 05.10.2020 - 11:21

Forvet transferi yapmak isteyen Beşiktaş'ın gündemine Alexandre Pato geldi. Pato, Beşiktaş ile görüştü mü? Transfer gelişmesi ve ayrıntılar...

Pato, Beşiktaş'a mı transfer olacak? Teklif karşı taraftan...

AJANSSPOR

Avrupa defterini kapatan ve Süper Lig'de kötü gidişatını sürdüren Beşiktaş ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Beşiktaş, hangi golcü için transferde harekete geçti? Alexandre Pato, Beşiktaş'a mı transfer olacak? İşte detaylar...

Alexandre Pato, Beşiktaş'a menjerler tarafından önerildi

Beşiktaş, Aboubakar transferinden sonra bir forvet oyuncusunu daha kadrosuna katmak istiyor. Spor gazetecisi Nicolò Schira'nın haberine göre; harcama limitleri nedeniyle bonservisi elinde olan oyuncuları kadrosuna katmak istiyen Beşiktaş'a, menajerler tarafından Alexandre Pato önerildi.

Yıllık ücrette anlaşma sağlanırsa Pato imza atacak

Brezilyalı Pato, son olarak Sao Paulo'da forma giymişti. Yıllık ücret konusunda anlaşılması halinde Pato, kısa süre içerisinde sağlık kontrolünden geçirilecek ve sözleşmeye imza atacak. Pato geçen sezon 13 maça çıkıp 4 gol 2 asistlik performansla oynamıştı.

Sergen Yalçın Balotelli transferi için neler söylemişti?

Gençlerbirliği karşısında alınan 1-0'lık yenilgi sonrasında Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Balotelli iddiaları hakkında konuşmuştu. Yalçın, "Balotelli'yi ben veto etmedim. Bu şartlarda, yüksek maliyetli ve istikrarsız bir oyuncunun sorumluluğunu almam, siz alıyorsanız tamam dedim. Ancak basında öyle yazılıyor ki, sanki her hazır oyuncu geliyor da ben veto ediyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler