Serdar Sabuncu "Acı bir skorla karşı karşıya kaldık"

Feride Kara
01.05.2022 - 23:18 | Son Güncellenme: 01.05.2022 - 23:23

Spor Toto Süper Lig'e veda eden Göztepe'de Teknik Sorumlu Serdar Sabuncu, 7-1 mağlup oldukları Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Serdar Sabuncu "Acı bir skorla karşı karşıya kaldık"

Göztepe Teknik Sorumlusu Serdar Sabuncu, 7-1 mağlup oldukları Rizespor maçının ardından yaptığı açıklamada “Bizim için çok üzücü ve acı bir skorla karşı karşıya kaldık” dedi.

Ligden düşmek konsantrasyon eksikliğine neden oldu

Sabuncu, “Gerçekten bizim için çok üzücü ve acı bir skorla karşı karşıya kaldık. Kırılgan yapımız, oyunun başında yediğimiz art arda goller ve küme düşmenin yaşattığı konsantrasyon eksikliği skorun bir anda aleyhimize dönmesine sebep oldu. Oyunun gidişatında reaksiyon gösterme konusunda eksik kaldık. İkinci yarıda merkez orta sahaya yaptığımız hamleler karşılık bulmadı. Rakibimiz girdiği pozisyonların tamamını gole çevirdi. Çok üzgünüz. Umarım bundan sonra skor ve mücadele olarak zayıflığı camiamıza yaşatmayız“ dedi.

Göztepe taraftarından tepki

Çaykur Rizespor karşısında alınan 7-1'lik mağlubiyetin ardından Göztepe taraftarı sahaya sırtlarını dönerek takımı protesto etti. Takımlarına her zaman destek veren Göztepe taraftarı alınan farklı mağlubiyete bu şekilde tepki gösterdi. 

Senin için hazırladığımız haberler