Slobodan Kovac, Halkbank ayrılığı hakkında konuştu: Şaşırmadım çünkü...

Aleyna Gürgen
24.04.2024 - 22:22 | Son Güncellenme: 24.04.2024 - 23:01

Sezonu AXA Sigorta Efeler Ligi şampiyonluğu ile bitiren Halkbank'tan ayrılan başantrenör Slobodan Kovac ekipten ayrılmasına şaşırmadığını söyledi. Detaylar...

Slobodan Kovac, Halkbank ayrılığı hakkında konuştu: Şaşırmadım çünkü...

Halkbank'ta Slobodan Kovac ile yollar ayrıldı. Sırp başantrenör Kovac ise Odbojka Volleybal için yaptığı açıklamalarda Ankaralı ekipten ayrılmasının arkasındaki sebeplerden bahsetti.

"Benim dışımda birçok oyuncu şaşırdı"

Slobodan Kovac yeni açıklamalarında Halkbank'tan ayrılmasına kulüp bütçesi nedeniyle şaşırmadığını şu sözlerle açıkladı: "Şaşırmadım çünkü bir süredir kulübün bütçesinin çok daha küçük olacağına dair söylentiler dolaşıyordu. Bankanın her şeye karar verecek olan yönetim kurulu toplantısı bekleniyordu ve kendileri de fırsat bulduğunda bu varsayımları doğruladı. Çifte kupada en çok emeği olan isimlerden Ervin Engapet ve Nimir Abdel-Aziz ile sözleşmeyi uzatmamaları da bunu destekliyor. Benim dışımda birçok oyuncu şaşırdı ve tüm bu olanların neden böyle olduğunu anlamadıkları çok sayıda mesaj aldım."

İlgini Çekebilir
Halkbank'ta kaptan Nimir Abdel-Aziz ile yollar ayrıldı
Habere Git

Kovac, Türkiye'de başka bir takıma mı transfer olacak?

Bir sonraki durağının Türkiye'den başka bir kulüp olmasının muhtemel olduğu belirtilen Slobodan Kovac bu konuda şunları söyledi: "Sırbistan'a yeni geldim ve en az birkaç gün dinleneceğim. Muhtemelen böyle bir şeyin olmasını bekleyen çok az kişi vardı. Bu yüzden kimse  boşta kalacağımı beklemiyordu, ama oldu işte. Olan oldu ve bir sonraki işi bekliyorum. İki kupa kazanarak, Şampiyonlar Ligi'nde iyi oynayarak büyük başarılara imza attığımız zorlu ve yorucu bir sezon oldu."

Senin için hazırladığımız haberler