Tuğba Şenoğlu'nun babasının paylaşımı gündem oldu: Çok ayıp ettiniz çok

Aleyna Gürgen
27.07.2024 - 08:12 | Son Güncellenme: 27.07.2024 - 08:28

Filenin Sultanları'nın Paris 2024 Olimpiyat Oyunları kadrosundan son dakika değişikliği ile çıkartılan Tuğba Şenoğlu İvegin'in babasının yaptığı paylaşım gündem oldu.

Tuğba Şenoğlu'nun babasının paylaşımı gündem oldu: Çok ayıp ettiniz çok

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın olimpiyat kadrosunda son dakikada önemli bir değişikliğe gidildi. Kadrodan çıkartılan Tuğba Şenoğlu İvegin'in babası Hasan Şenoğlu'nun kızını etiketleyerek alıntıladığı paylaşım dikkat çekti.

Filenin Sultanları kadrosunda değişiklik

29 Temmuz'da Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Hollanda ile karşılaşacak. Maça günler kala ise kadroda önemli bir değişikliğe gidildi. Milli voleybolcumuz Tuğba Şenoğlu İvegin, kadrodan çıkarılırken yerine ise Milletler Ligi'nde sakatlık problemi ile gündeme gelen bir diğer milli sporcumuz İlkin Aydın geldi.

Şenoğlu'nun babası o gönderiyi yeniden paylaştı

Tuğba Şenoğlu İvegin'in Paris'ten Türkiye'ye dönmesinin ardından ise milli voleybolcunun babasından yeni bir paylaşım geldi. Hasan Şenoğlu, Facebook hesabında bir kullanıcının paylaşımı, voleybolcu kızını etiketleyerek profilinde yeniden paylaştı. Hasan Şenoğlu'nun yeniden paylaştığı gönderide ise şu ifadeler yer alıyordu: "Böyle kadro belirlenir mi..? Çok ayıp ettiniz çok... Üstelik kadın takımına bu yapılır mı? Maçlar daha başlamadan dünyaya malzeme olduk. "Kadrodaki son dakika değişikliğinin ardından İtalyan başantrenörün Milletler Ligi sırasında yayınlanan röportajında söylediği şu sözler yeniden gündeme geldi: "Öncelikle iyi biri sonra da iyi bir koç olmak istiyorum. Bence bir oyuncuyu çağırıp bir haftadan sonra o oyuncuyu eve göndermek doğru değil. Bu 'Sana şu an ihtiyacım var. Sana artık ihtiyacım yok.' demek gibi.""

İlgini Çekebilir
Tuğba Şenoğlu'nun yerini İlkin Aydın aldı, Santarelli'nin o sözleri yeniden gündemde
Habere Git

Türkiye'nin olimpiyat voleybol maçı ne zaman?

Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda ilk maçına 29 Temmuz Pazartesi günü saat 10.00'da Hollanda karşısında çıkacak.

Senin için hazırladığımız haberler