Beşiktaş - MKE Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler

Orhan Gülek
07.05.2024 - 10:07 | Son Güncellenme: 07.05.2024 - 19:30

Son dakika | Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında MKE Ankaragücü'nü konuk edecek. İşte Beşiktaş - MKE Ankaragücü maçı ilk 11'leri...

Beşiktaş - MKE Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler

AJANSSPOR-HABER

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında Beşiktaş, MKE Ankaragücü’nü konuk ediyor. Süper Lig’de beklentilerin uzağında kalan Beşiktaş, Türkiye Kupası’nı kazanarak sezonu kupayla tamamlamayı hedefliyor. MKE Ankaragücü ise bu yıl kupada ilk kez deplasmanda sahaya çıkacak. 

Beşiktaş'ta hedef; kupada final

Serdar Topraktepe yönetiminde sezonu kupayla tamamlamak isteyen Beşiktaş’ta gözler yarı final mücadelesine çevrildi.

Başkent’te oynanan ilk mücadelede gol atamayan siyah-beyazlılarda Rashica, Ghezzal, Semih Kılıçsoy, Muleka gibi oyuncuların performansı merakla bekleniyor.

Beşiktaş taraftarının önünde rakibini mağlup ederek tur atlamayı hedefliyor. Siyah-beyazlılar her türlü galibiyette adını finale yazdıracak.

MKE Ankaragücü, kupada mağlup olmadı

Önceki turlarda Malatya Arguvanspor, İskenderunspor, Çaykur Rizespor, Anagold 24Erzincanspor ve Fenerbahçe'yi sahasında eleyen MKE Ankaragücü, bu sezon kupada ilk kez deplasmanda sahaya çıkacak. Alınan karar gereği MKE Ankaragücü taraftarı yarınki karşılaşmada tribünde yer alamayacak.

Beşiktaş'ın eksikleri

Siyah-beyazlı takım, MKE Ankaragücü karşılaşmasına tedavileri devam eden Tayfur Bingöl ve Amir Hadziahmetovic'ten yoksun çıkacak. Bakhtiyor Zaynutdinov'un da karşılaşmada görev yapması beklenmiyor.

Siyah-beyazlı takımın Çaykur Rizespor ile oynadığı son lig maçında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Arthur Masuaku ve Gedson Fernandes ile Çaykur Rizespor maçında sakatlanarak ikinci yarıya devam edemeyen Omar Colley'in durumu ise yapılacak son antrenman sonrasında netleşecek.

Ağabeyinin cenaze törenine katılmak üzere ülkesi Gana'ya giden Daniel Amartey de oynanacak karşılaşmada görev alamayacak.

Bu sezon 4. maç

MKE Ankaragücü ile Beşiktaş bu sezon 4. kez karşı karşıya gelecek.

Taraflar arasında Ankara'daki lig maçı 1-1 berabere tamamlanırken, kupadaki mücadele ise 0-0 sonuçlandı. İstanbul'da geçen ay oynanan lig maçını ise Beşiktaş 2-0 kazanmıştı.

Beşiktaş - Ankaragücü ilk 11'ler

Beşiktaş: Mert, Svensson, Necip, Omar, Masuaku, Al Musrati, Salih, Muçi, Ghezzal, Rashica, Semih

MKE Ankaragücü: Ertaç, Kitsiou, Radakovic, Mert, Mujakic, Tolga, Efkan, Flips, Bassagog, Tasos, Bajic

Beşiktaş - MKE Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Tüpraş Stadı’nda Beşiktaş’ın Ankaragücü’nü ağırlayacağı karşılaşma ATV ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. Mücadelenin normal süresinin eşitlikle tamamlanması durumunda maç uzatmalara gidecek. Uzatmalarda beraberlik bozulmadığı takdirde finale yükselen takımı penaltı atışları belirleyecek.

Senin için hazırladığımız haberler