Ünlü menajerlik ajansı genç milli oyuncu ile anlaştı!

Aleyna Gürgen
29.01.2024 - 11:30 | Son Güncellenme: 29.01.2024 - 12:09

Melissa Vargas ve Arina Fedorovtseva'nın menajerlik ajansı SB Community, U20 Kadın Milli Takımı oyuncusu Bianka İlayda Mumcular ile anlaşmaya vardı.

Ünlü menajerlik ajansı genç milli oyuncu ile anlaştı!

U20 Kadın Milli Takımı'nın genç smaçörü Bianka İlayda Mumcular yeni bir menajerlik ajansı ile anlaştı. SB Community, Mumcular'ın ajansa katıldığını duyurdu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Melissa Vargas'ı transfer edemiyor! İşte nedeni...
Habere Git

Genç milli yeni ajans ile anlaştı

Bianka İlayda Mumcular, SB Community ile anlaşmaya vardı. Menajerlik ajansı Intagram hesabı üzerinden yapılan açıklamada "Genç ve yetenekli Türk voleybolcu Bianka İlayda Mumcular'ın ajansımıza katıldığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Güvenin için teşekkür ederiz ve SB Community takımına hoş geldin." ifadelerine yer verdi.  

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe - Galatasaray rekabeti Fedorovtseva'yı favori renginden etti
Habere Git

Mumcular, Vargas ve Fedorovtseva'ya katıldı

2006 doğumlu smaçörün Bianka İlayda Mumcular'ın yeni menajerlik ajansında Türkiye'den de isimler bulunuyor. SB Community'de yer alan diğer isimler arasında Fenerbahçe Opet'in Rus oyuncusu Arina Fedorovtseva ve Filenin Sultanları'ndan Melissa Vargas da var. 

İlgini Çekebilir
Genç Sultanlar, Avrupa Şampiyonası'nda!
Habere Git

Bianka İlayda Mumcular kimdir?

Milli voleybolcu Bianka İlayda Mumcular güncel olarak Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Edremit Belediyesi Altınoluk'ta forma giyiyor. Mumcular, 20 Yaş Altı Kadın Milli Takımı kadrosunda yer alıyor. Genç smaçör daha öncesinde ise Eczacıbaşı'nın ikinci lig ekibi ve Beşiktaş'ta forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler