Vanspor - Bursaspor maçı ertelendi! İşte sebebi

Orhan Gülek
23.12.2023 - 19:15 | Son Güncellenme: 23.12.2023 - 19:17

Yarın oynanacak Vanspor ve Bursaspor arasındaki TFF 2. Lig mücadelesi TFF tarafından alınan kararla ileri bir tarihe ertelendi. Vanspor - Bursaspor maçı ne zaman oynanacak? İşte detaylar...

Vanspor - Bursaspor maçı ertelendi! İşte sebebi

AJANSSPOR - HABER

TFF 2. Lig'de yarın Bursaspor, deplasmanda Vanspor'un konuğu olacaktı. Ancak mücadele, yeşil-beyazlıların olumsuz hava koşulları dolayısıyla yaşadığı ulaşım sıkıntısı sebebiyle 25 Aralık Pazartesi gününe ertelendi.

Bursaspor kafilesi havalanamadı

Bursaspor kafilesi, yarın oynanması planlanan mücadele öncesinde ilk olarak İstanbul'dan, daha sonra ise Ankara'dan uçakla Van'a gitmeyi planlandı. Ancak olumsuz hava koşulları sebebiyle tüm uçuşlar iptal edildi.

TFF'ye başvuruldu

Son çare olarak kara yoluyla Van'a ulaşması gerekecek Bursaspor kafilesi, Türkiye Futbol Federasyonu'na durumu ileterek maçın ertelenmesi için başvuruda bulunuldu. TFF, maçın 25 Aralık Pazartesi saat 14.00'a ertelenmesine karar verdi.

İlgini Çekebilir
Vanspor çevirmeye takıldı! Trafik cezası...
Habere Git

Bursaspor'un performansı 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Bursaspor, geride kalan 17 haftada 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 9 mağlubiyetle 14 puan topladı. Yeşil-beyazlılar ligde küme düşme hattında 14. sırada bulunuyor. 

Vanspor galibiyete hasret

TFF 2.Lig'de yer alan Vanspor, ligde 7 maçtır galip gelemiyor. Van ekibi Bursaspor karşısında galip gelerek kötü gidişata son vermek istiyor. Van ekibi, 17 maçta topladığı 31 puanla 6. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler