15 cezalı, 3 sakat oyuncusuna rağmen rakibine fark attılar
TFF 3. Lig 2. Grup 13. hafta maçında 12 Bingölspor, Kahramanmaraşspor'u 15 cezalı ve 3 sakat oyuncusuna rağmen 6-1 yenerek liderliğini sürdürdü.
Goller yağmur gibi geldi
Mücadele öncesi 15 futbolcusu ceza alan, 3 oyuncusu da sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen 12 Bingölspor, rahat bir galibiyete uzandı. Konu ekibe galibiyeti getiren golleri19, 49 ve 74. dakikada Berk Ali Nizam, 35, 65 ve 80. dakikada Osman Şahin'den geldi. Kahramanmaraş'ın tek golü 69. dakikada Sergen İlhan'dan geldi.
12 Bingölspor liderliğini sürdürdü
Bu sonuçla birlikte puanını 28'e yükselten 12 Bingölspor liderliğini sürdürdü. Kahramanmaraşspor ise7 puanda kaldı.
12 Bingölspor Başkanı Özturhan'dan paylaşım
12 Bingölspor Başkanı Engin Özturhan, maç sonunda sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, ''15 cezalı, 3 sakat... Ne fark eder; Biz söz verdik, şartlar ne olursa olsun hep dik duracağız. O kupa bu şehre gelecek.'' ifadelerini kullandı.