3 eski VakıfBanklı gelecek sezon Conegliano'da!
Sultanlar Ligi VakıfBank'ın eski oyuncuları Gabi Guimaraes ve Zhu Ting gelecek sezonda da Imoco Volley Conegliano'da yer alacak. Eski VakıfBanklı Nika Daalderop'un transfer rotası da Conegliano oldu.
Guimaraes ve Zhu seneye de İtalya'da olacak
Volleyballit tarafından aktarılan bilgilere göre; Imoco Volley Conegliano gelecek sezonda iki oyuncu ile devam etme kararı aldı. İtalya Ligi ekibinin Gabi Guimaraes ve Zhu Ting ile önümüzdeki sezon için sözleşme yenilediği belirtildi.
Conegliano, Daalderop ile transferde anlaştı
Gelen bilgilerde Imoco Volley Conegliano'nun yeni bir isimle de transferde el sıkıştığı belirtildi. İtalyan ekibi, Milano'da forma giyen Hollandalı smaçör Nika Daalderop'u gelecek sezon için renklerine bağladı.
3 isim de VakıfBank'ta yer aldı
Imoco Volley Conegliano'nun gelecek sezon kadrosunda bulunacak Gabi Guimaraes, Zhu Ting ve Nika Daalderop geçmişte Sultanlar Ligi ekibi VakıfBank'ta forma giydi. Brezilyalı smaçör Guimaraes 2019/20 - 2023/24 döneminde, Çinli smaçör Ting 2016/17 - 2018/19'te, Daalderop ise 2022/23 sezonunda Sarı-Siyahlı formayı terletti.