Alexia Carutasu kadroya alınmamıştı: Daniele Santarelli nedenini açıkladı!
A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, Alexia Carutasu'yu neden 2025 Voleybol Milletler Ligi İstanbul Etabı kadrosuna almadığını açıkladı.
"Devşirme oyuncularla ilgili kuralı hepimiz biliyoruz"
beIN Sports'a konuşan Santarelli, "Alexia ilk hafta harika iş yaptı ama devşirme oyuncularla ilgili kuralı hepimiz biliyoruz.
"Melissa Vargas'ı seçtim"
Şu an yanlızca tek devşirme seçebiliyoruz. Bu hafta için Melissa Vargas'ı seçtim. Alexia kararı anlayışla karşıladı ve çalışmalarını sürdürüyor" ifadelerini kullandı.
Filenin Sultanları, VNL'nin ikinci haftasında İstanbul'da sahne alacak
A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2025 Voleybol Milletler Ligi (VNL)'nin ikinci haftasında 18-22 Haziran 2025 tarihlerinde İstanbul'da sahne alıyor.
İlk haftayı 4'te 4 yaparak tamamlayan Filenin Sultanları, ikinci haftada Sinan Erdem Spor Salonu'nda Dominik Cumhuriyeti, Kanada, Güney Kore ve Brezilya ile mücadele edecek.
Millilerimizin ikinci hafta kadrosu ve maç programı şu şekilde:
Pasörler: Cansu Özbay, Elif Şahin
Pasör Çaprazı: Melissa Vargas
Smaçörler: Hande Baladın, Yaprak Erkek, Meliha Diken, Saliha Şahin, Ebrar Karakurt
Orta Oyuncular: Aslı Kalaç, Zehra Güneş, Deniz Uyanık, Berka Buse Özden
Liberolar: Simge Aköz, Gizem Örge
Rezerv Oyuncular: Dilay Özdemir, Ayşe Çürük, Ayçin Akyol, Eylül Akarçeşme Yatgın
18 Haziran
19.30 Dominik Cumhuriyeti-Türkiye (TRT Spor Yıldız)
19 Haziran
19.30 Kanada-Türkiye (TRT Spor)
21 Haziran
19.30 Güney Kore-Türkiye (TRT Spor)
22 Haziran
19.30 Türkiye-Brezilya (TRT Spor)