Antalyaspor’a Antalya’dan takviye! Transfer…
Süper Lig ekibi Antalyaspor, 1.Lig ekibi Serik Spor’da forma giyen Aleksandr Martynov ile ilgileniyor. İşte detaylar...
Aradığı stoperi çok uzakta bulmadı
Rus gazeteci Sergey Ilyev’in haberine göre; Antalyaspor, yine Antalya takımı olan ve 1.Lig’de mücadele eden Serik Spor’un Beyaz Rusya doğumlu Rus stoperi Aleksandr Martynov ile ilgileniyor.
Başka takımlar da takibinde...
21 yaşındaki futbolcu ile Rus takımı Ural ve Güney Kıbrıs ekibi Apollon Limassol’ün de ilgilendiği belirtildi.
Bu sezon iki asist yaptı
Yaz transfer sezonunda BATE Borisov’dan Serik Spor’a 70 bin Euro karşılığında transfer olan Aleksandr Martynov, yeşil-beyazlı ekip ile 15 maça çıktı ve 2 kere arkadaşlarına gol pası verdi.
Akdeniz ekibi ile 2027 yılının ortasına kadar sözleşmesi bulunan sağ ayaklı stoperin güncel piyasa değeri ise 400 bin Euro civarında.