Antalyaspor'dan bir transfer daha..
Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Antalyaspor, İtalya Serie A takımlarından Chievo Verona'da forma giyen Sloven oyuncu Dejan Lazarevic'i kiralık olarak kadrosuna kattı.
Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen ve kulüp başkanı Gültekin Gencer'in de hazır bulunduğu törende, 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Lazarevic, kendisini kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Kırmızı-beyazlılar'da bu yıl kiralık oynayacak Lazarevic'i, sezon sonunda kulüp istediği takdirde bonservis ücretini ödeyerek satın alabilecek.
Gencer, yaptığı konuşmada, Lazarevic transferini gerçekleştirmek için uzun süredir görüşmelere yaptıkların ve sonuca ulaştıklarını söyledi.
Elinden gelenin en iyisini yapacağını vurgulayan Lazarevic, Antalyaspor'a geldiği için mutlu olduğunu kaydetti.
Takımın yıldız oyuncusu Eto'o'yu iyi tanıdığını ifade eden Lazarevic, "Ona karşı forma giydim. Kariyer olarak Eto'o ile aynı takımda forma giymek büyük gurur. Daha verimli olmak ve kendimi geliştirmek için Antalyaspor'u tercih ettim" diye konuştu.