Barış Alper Yılmaz: "Taraftarımızı özlemişiz"
Galatasaray, Süper Lig'in 2'inci haftasında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Yeni sezonda ilk kez Rams Park'ta taraftarı önüne çıkan Sarı-Kırmızılılar, maçı 3-0 kazandı. Maçın ilk golünü atan milli futbolcu Barış Alper Yılmaz, mücadelenin ardından açıklama yaptı.
"Bireysel hedeflerim geride, her zaman takım önceliğimiz"
Barış Alper Yılmaz, "Kazandığımız için mutluyuz. Taraftarımızı özlemişiz. Taraftar bizim itici gücümüz. Bugün ben de gol attım. Bireysel hedeflerim geride, her zaman takım önceliğimiz. Daha daha iyi olacağız. Bunun için çalışıyoruz. Mutluyuz kazandığımız için" şeklinde konuştu.
"Osimhen ve Icardi de geldi"
Barış Alper, "Sevinç için bazen duyguları kontrol edemiyorsunuz, o an öyle bir şey geldi içimden. Her futbolcu gol atmak istiyor. Ancak biz takım için oynuyoruz. Osimhen ve Icardi de geldi. Biz takım halinde hareket ediyoruz. Mutluyuz, böyle devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.