Benfica, Kerem Aktürkoğlu kararını verdi
Portekiz ekibi Benfica, adı Süper Lig'den Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılan milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu ile ilgili kararını verdi. İşte detaylar...
Önce Beşiktaş sonra Fenerbahçe
Önce adı Beşiktaş'la anılan, siyah beyazlı kulübün transferi için girişimlerde bulunduğu iddia edilen Kerem Aktürkoğlu ile son dönemde Fenerbahçe'nin ilgilendiği ileri sürülmüştü.
Benfica kararını verdi
Portekiz basınından O Jogo'da Sergio Andre'nin haberine göre Benfica, 26 yaşındaki futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun geleceğiyle ilgili kararını verdi.
Transfer izni çıkmadı
Haberde, Fenerbahçe'nin Kerem Aktürkoğlu'nu transfer etmek istediği belirtilirken Benfica'nın yıldız futbolcunun transferine şu an için izin çıkmadığı ileri sürlüd.ü
Kerem dokunulmaz
Portekiz ekibinde Kerem Aktürkoğlu'nun şu an için dokunulmaz olduğu kaydedilirken bunun nedeninin Benfica'nın Feyenoord'dan 23 yaşındaki kanat oyuncusu Anis Hadj Moussa'nın transferi için yaptığı girişimlerin başarısız olmasının yanı sıra takımdaki kanat oyuncularından Bruma'nın sakatlığı nedeniyle sezonu kapatması olarak gösterildi.
Öte yandan kulüp için hem prestij hem de mali açıdan büyük öneme sahip olan Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için oynayacağı eleme maçlarının yaklaşması nedeniyle Benfica'nın Kerem Aktürkoğlu'nu bırakmaya niyeti olmadığı aktarıldı.
F.Bahçe'den resmi teklif gelmedi, Beşiktaş da istiyor
Haberin detayında, Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Fenerbahçe'nin henüz Kerem için resmi bir teklif yapmadığı ancak milli futbolcuyla ciddi bir şekilde ilgilendiği de belirtilirken eski takım arkadaşı Orkun Kökçü'nün transfer olduğu Beşiktaş'ın da yıldız futbolcuyu istediği vurgulandı.