Beşiktaş sessizliğini bozdu, ilk transferini yaptı! Keny Arroyo...
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, kış transfer döneminin ilk transferini resmen yaptı. Siyah-Beyazlılar, Keny Arroyo'yu kadrosuna kattı. Detaylar...
Beşiktaş resmen duyurdu
Beşiktaş, kış transfer döneminin ilk transferini Keny Arroyo ile gerçekleştirdi. Siyah-Beyazlılar, Ekvadorlu genç yıldızın transferi için Independiente ve oyuncu ile prensip anlaşmasına varıldığını duyurdu.
Yapılan açıklamada, 18 yaşındaki kanat oyuncusunun 8 Şubat Cumartesi günü İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçeceği ifade edildi.
Independiente'de 48 maç
Independiente ile 2024-25 sezonunda 48 resmi maçta sahaya çıkan Keny Arroyo, bu karşılaşmalarda 6 kez fileleri havalandırdı ve 8 kez de gol pası vermeyi başardı.
Keny Arroyo kimdir?
14 Şubat 2006 tarihinde Ekvador'da dünyaya gelen Keny Arroyo, futbola ülkesinin takımlarından Independiente'de başladı. Alt yapıda çıkış yakalayan Arroyo, daha sonra A takıma yükselmeyi başardı. 18 yaşındaki futbolcu, iki kez de Ekvador Milli Takımı'nın formasını sırtına geçirdi.
4.5 yılda toplam 3.7 milyon Euro
TRT Spor'da yer alan habere göre; Beşiktaş, Arroyo ile 4.5 yıllık sözleşme imzalayacak. Ayrıca oyuncuya sözleşmesi boyunca toplamda 3.7 milyon Euro ödeneceği belirtildi.
Beşiktaş yüzde 50'sine sahip ama...
Beşiktaş'ın, oyuncunun bonservisinin yüzde 50'sine sahip olduğu ifade edilse de cüzi bir rakam karşılığında yüzde 30'unu daha alabileceği aktarıldı. Bu durumda bir sonraki satışın yüzde 20'sinin eski kulübüne gideceği belirtildi.