Çağdaş Atan ateş püskürdü! "Böyle format olur mu! Açıklaması var mı?"
Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası'nda Eyüpspor ile 0-0 berabere kalarak elendi. Teknik direktör Çağdaş Atan, fair play nedeniyle elendiği maçın ardından ateş püskürdü.
"Haklının da doğrunun da acelesi yok"
Çağdaş Atan, "Haklının da doğrunun da acelesi yok. Turnuva başlamadan önce yaptığım açıklamayı umarım herkes hatırlıyordur. 1 veya 2 takım kart veya averajla turnuvanın dışında kalacak dedim. Biz bugün bunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.
"Türk futbolu inanılmaz bir akıl tutulmasından geçiyor"
Atan, "6 takımlı grupta 3 maçta ilk 2 takım çıkıyor. Böyle bir matematiksizlik var mı? Türk futbolu inanılmaz bir akıl tutulmasından geçiyor. Problemler dağ gibi üzerimize gelmeye devam ediyor" açıklamasını yaptı.
"Böyle bir karar, böyle bir format olabilir mi?"
Atan, "Böyle bir karar, böyle bir format olabilir mi? Biz seri başıydık. Seri başı olduğum torbadan Galatasaray ve Eyüpspor maçlarını deplasmanda oynadım. Grupta namağlup oldum ama kırmızı kartım olduğu için elendim. Bana bunu biri izah edebilir mi? İnanılmaz bir akıl tutulması" dedi.