Dev maçta talihsiz sakatlık! İzleyenlerin kanı dondu
FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda oynanan Paris Saint Germain - Bayern Münih maçında Jamal Musiala'nın yaşadığı talihsiz sakatlık izleyenlerin kanını dondurdu.
Dev maçta korkunç sakatlık!
0-0 devam eden karşılaşmada PSG kalecisi Gianluigi Donnarumma ve Bayern Münih'li Jamal Musiala'nın yaşadığı sert çarpışmada Alman yıldız ağır bir sakatlık yaşandı.
Alman yıldızın bacağı kırıldı
Pozisyonun ardından acı içinde yerde kalan Jamal Musiala'nın fibula veya ayak bileğinin kırıldığı tahmin ediliyor.
Donnaruma gözyaşlarına boğuldu
Pozisyonun ardından PSG'nin İtalyan file bekçisi Gianluigi Donnaruma gözyaşlarına hakim olamadı.
Üst düzey teknik direktörler eleştirmişti
Sezonun bitiminde ara vermeden düzenlenen turnuvayı daha önce Pep Guardiola, Enzo Maresca ve Jurgen Kloop gibi teknik direktörler sert bir şekilde eleştirmişti.
4-5 ay yok
Öte yandan, Sport Bild'de yer alan habere göre, fibula kemiği kırılan Jamal Musiala'nın 4-5 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.