Domenec Torrent'ten Galatasaray'a müjde! O ismi istedi...
Süper Lig devi Galatasaray'ın eski teknik direktörü Domenec Torrent, Sarı Kırmızılı ekipten savunma oyuncusu Carlos Cuesta'yı transfer etmek için devreye girdiği iddia edildi.
Cuesta için devredeler
HaberTürk'te yer alan bilgilere göre; Galatasaray'ın gelecek planları arasında bulunmayan Cuesta'ya Meksika'dan talip çıktı. Daha önce Galatasaray'ı da çalıştıran Domenec Torrent'in görev yaptığı Monterrey Kolombiyalı savunmacıyla ilgileniyor. Galatasaray, Cuesta'yla yollarını bonservisli olarak ayırmak istiyor.
Galatasaray kadroda düşünmüyor
Devre arasında 8 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Carlos Cuesta'yla yolların ayrılması bekleniyor. Kasımpaşa maçında oyuna girdikten sonra yaptırdığı penaltıyla eleştirilerin hedefinde olan Kolombiyalı savunmacı Okan Buruk'un gözüne giremedi.
Performansı
26 yaşındaki stoper geçen sezon Süper Lig'de 5, Türkiye Kupası'nda 2, Avrupa Ligi'nde 2 maça çıkmıştı.