Dursun Özbek, Liverpool maçındaki puan hedefini açıkladı
Galatasaray, yeni sezon formalarını Galatasaray Adası'nda düzenlenen lansman gecesiyle tanıttı. Başkan Dursun Özbek, Liverpool maçıyla ilgili açıklamalarda bulunarak, ''Galatasaray maçı kazanmak için sahaya çıkacak'' dedi.
Çetin bir sezona giriyoruz
Sarı-kırmızılı camiaya birlik ve destek çağrısı yapan Dursun Özbek, "Çetin bir sezona giriyoruz. Dolayısıyla hem taraftarlarımızın hem de sponsorlarımızın bize verecekleri desteğin büyük bir önemi var. Bu desteğin büyüyerek devam etmesini istiyorum." dedi.
Galatasaray, her zaman olduğu gibi kazanmak için sahaya çıkacak
Süper Lig'de Alanyaspor ve Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool ile oynanacak maçlarla ilgili de konuşan Özbek, "Alanyaspor maçında da, Liverpool maçında da Galatasaray, her zaman olduğu gibi kazanmak için sahaya çıkacak." ifadelerini kullandı.
Liverpool maçı da bizim için çok önemli
Galibiyet serisi ve Liverpool maçıyla ilgili taraftara mesaj gönderen deneyimli başkan, "Süper Lig'de 7'de 7 yaparak şampiyonluk yolunda bütün gücümüzü ortaya koymak istiyoruz. Liverpool maçı da bizim için çok önemli. Salı akşamı camiamıza güzel bir galibiyeti hediye etmek istiyoruz." sözlerini sarf etti.