Dzeko'dan hataya esprili yaklaşım! "Rakibe yaptığım asistten bahsettiğinizi sandım"
Fenerbahçe, Süper Lig'de Gaziantep FK'yi 3-1 yendi. Sarı-Lacivertliler'in kalesinde gördüğü golde hatası bulunan Edin Dzeko, maçın ardından esprili bir açıklama yaptı.
"Rakibe yaptığım asistten bahsettiğinizi sandım"
Maç sonu flaş röportaj için kamera karşısına geçen Edin Dzeko, konuşmasına küçük bir espri ile başladı. Dzeko, sorusunu yönelten muhabire, "Rakibe yaptığım asistten bahsettiğinizi sandım" dedi.
"Birinci gol benim hatamdan geldi"
Dzeko, "Maça yavaş başladık. Birinci gol benim hatamdan geldi. İlk yarı maç 1-1 olabilirdi. Bunu yapamadık. İkinci yarı en iyimizi ortaya koymaya çalıştık ve 3 gol bulduk, daha fazla da atabilirdik. Ofsayt çizgisi garip şekilde çizildi. Diğer pozisyonla ilgili kontrol ettiğim anda topu ittirildim. Orada hem penaltı hem de kırmızı karttı. İlk yarıda şanssız bir pozisyondu ama ayağıma basıldı penaltıydı verilmedi. Bunlar da ofsayt çizgisi gibi garipti. Tüm maçları kazanmak istiyoruz, sonrasında neler olacağını göreceğiz" dedi.
"Maske varken gol atamıyordum"
Dzeko, "Daha iyi hissediyorum. Normalde maskeyi takmam gerekiyor ama daha fazla kullanmak istemedim. Maskeyle oynamak farklı hissettiriyor. İlk kez maskesiz çıktım ve gol attım. Bu maskeler ve korumalar varken gol atamıyordum. Şimdi golümü attım" ifadelerini kullandı.