Erling Haaland için çılgın bonservis bedeli! Guardiola’dan dikkat çeken açıklama
Manchester City’nin yıldızı Erling Haaland için 250 milyon Euro bonservis bedeli konuşuluyor. Guardiola, Barcelona’nın ilgisiyle ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.
Erling Haaland'a 250 milyon Euro
Öte yandan İngiliz yöneticilerin, 2034 yılına kadar sözleşmesi bulunan süper star golcü için gelecek 250 milyon Euro'nun altındaki bonservis teklifini değerlendirmeyeceği öne sürüldü.
Barcelona'nın, Haaland'ı hayal etmesi normal
Konuyla ilgili görüşünü açıklayan Pep Guardiola, "Erling Haaland'ı hayal etmeyen bir kulüp söyleyebilir misiniz? Barcelona'nın ve dünyadaki her takımın onu hayal etmesi anlaşılabilir bir durum. Erling bizde olmasaydı, Manchester City'nin onu kadrosuna katması hayal olurdu. Ne olacak? Açıkçası, bilmiyorum." dedi.
Erling Haaland'ın performansı
2025/26 sezonunda Manchester City forması ile tüm kulvarlarda 9 maça çıkan 25 yaşındaki futbolcu, 12 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.