Erol Bulut: "Galatasaray'ın eksikleri..."
Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Galatasaray maçı öncesi futbolcularına uyarılarda bulundu. Bulut, Galatasaray'ın eksikleri için ne düşünüyor? Oyuncularıan neler söyledi?
Erol Bulut'tan oyuncularına Galatasaray uyarısı
Erol Bulut, Ankaragücü maçında aldıkları galibiyetin anlamlı olabilmesi için bu maçta puan ya da puanlar almak zorunda olduklarını oyuncularına anlattı.
"Galatasaray'ın eksikleri kimseyi aldatmasın"
Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, "Son maçta ortaya koyduğumuz performans ve aldığımız sonuçtan memnunum. Galatasaray'ı yenerek bu galibiyeti daha da anlamlı hale getirebiliriz. Galatasaray'ın eksikleri kimseyi aldatmasın. Futbol 11'e 11 oynanıyorsa aynı ciddiyetle mücadele etmenizi bekliyorum" diye konuştu.
Alanya ligde kaybetti, kupada eledi
Ligin ilk yarısında Türk Telekom Stadı'nda oynanan maçı Galatasaray 1-0 kazanan taraf olmuştu. Hatırlanacağı gibi Ziraat Türkiye Kupası'nda Alanyaspor ilk maçta 2-0 yendiği Galatasaray'a rövanş maçında 3-1 kaybetmesine karşın tur atlayan taraf olmuştu.
Erol Bulut'un o paylaşımı çok konuşulmuştu
Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Antalyaspor'u elekdikleri yarı final maçı sonrasında bir paylaşımda bulunmuş ve o paylaşımda Bulut'un Galatasaray'ı eledikleri maçta Terim'e karşı sevindiği kareler yer almıştı.