Eto'o rötar yaptı!
Antalyaspor'un kadrosuna katmak üzere olduğu Samuel Eto'o'nun gelişi bir gün ertelendi..
Antalyaspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, Samuel Eto'o'nun transferi dolayısıyla Milano'ya giden Antalyaspor kafilesini taşıyan uçağın, bugün saat 17.00'de Türkiye'ye geri dönmesi gerekirken, görüşmelerin uzaması nedeniyle kalkış yapamadığı belirtildi.
Açıklamada, uçakta bekleyen uçuş ekibinin bu ertelemeden dolayı hava yolları kuralları gereği istirahat etmeleri gerektiği için uçuşun yarına ertelendiği vurgulanarak, "Akşam yemeğinde Samuel Eto'o ve ailesinin misafiri olan kafilemiz yarın netleşecek olan saatte Samuel Eto'o ile birlikte Antalya'ya geleceklerdir" ifadeleri kullanıldı.
Gencer: "3 yıllık sözleşme için anlaştık"
Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Telegol'e telefonla yaptığı açıklamada, "Eto'o bitti. Yarın uçalım dediği için, misafiri olarak Milano'da kaldık. 3 yıllık sözleşme için anlaştık. Her şeyden önce Eto'o'nun Antalyaspor'u kabul etmesi Türk futbolu adına çok büyük bir gelişme" dedi.
Gencer, Ronaldinho ile ilgili ise "Ronaldinho'yu Perşembe günü getirmeyi düşünüyoruz. Yarın netleşir" ifadelerini kullandı.
Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan ise kulüp başkanı Gültekin Gencer ve yöneticilerin Eto'o ile yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiğini belirterek, "Kısa süre içerisinde Eto'o'yu renklerimize bağlayıp, hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğimiz kanaatindeyim. Eto'o ve yönetim kurulu üyelerimiz yarın burada olacaklar" diye konuştu.