Fatih Terim'den 'saygı' mesajı!
Herkes gitmez diyordu ama Terim şaşırttı
Kulüp çalışanları, deneyimli hocanın şampiyonluğun garantilenmesi nedeniyle cezalı da olduğunu hesaba katıp maça gitmeyeceğini düşündü. İşte bu noktada Terim, onları da şaşırtan cevabı verdi.
Fatih Terim’den rakibe saygı
Deneyimli hoca, “Rakibe saygı... Hiçbir iddiamız veya hedefimiz olmayabilir. Ben de cezalı olabilirim. Ancak karşımızdaki rakibe saygı duymalıyız. Bu nedenle ben maça gideceğim. Bazı as oyuncularımızı da Sivas’a götüreceğiz” yanıtını verdi. Terim, maçı locadan izleyecek.
Galatasaray’a ilgi bir hayali fazla
Bu arada Galatasaray’ın bu sezon ligde yapacağı son seyahate ilginin de bir hayli fazla olduğu belirlendi.
Taraftarlar özel uçakta yer almak istedi
Şampiyon takımla beraber özel uçakta bulunmak isteyen taraftarlar ve kongre üyeleri sınırlı sayıdaki koltuklara büyük ilgi gösterdi.
Galatasaray maça gidip geri dönecek
Bugün 15.00’te Sivas’a gidecek olan sarı-kırmızılılar 21.00’de maça çıkacak ve gece de İstanbul’a dönecek. (Skorer)