Fenerbahçe'de 3 stoper sakatlandı, Serdar Aziz'den açıklama geldi!
Fenerbahçe'nin Erzurumspor'u 5-0 mağlup ettiği maçta Alexander Djiku, Diego Carlos ve Yusuf Akçiçek'in sakatlanmasının ardından Serdar Aziz'den açıklama geldi!
20 dakika içinde sakatlandılar
Karşılaşmaya Fenerbahçe kadrosunda ilk 11'de başlayan Alexander Djiku, yaşadığı sakatlığın ardından 54. dakikada yerini Diego Carlos'a bıraktı. Bu değişiklikten henüz 6 dakika sonra Brezilyalı stoper de sakatlık yaşadı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı.
Bu kez mücadelenin 74. dakikasında ise sakatanan Carlos yerine oyuna giren Yusuf Akçiçek sakatlık yaşadı ve yerini Filip Kostic'e bıraktı.
Serdar Aziz'ten mesaj var
Fenerbahçe'de yaşanılan stoper sakatlılıklarının ardından Yağız Sabuncuoğlu'nun sorusunu yanıtlayan Serdar Aziz, "Fenerbahçe için her daim göreve hazırım. Jose Mourinho bana şans verirse tekrar takıma dönmek istiyorum. Para pul umrumda değil, tek derdim takımıma katkı sağlamak" ifadelerini kullandı.
Bu sezon maça çıkmadı
34 yaşındaki futbolcu bu sezon hiçbir maça çıkmazken Sarı-lacivertli formayı son olarak 14 Nisan 2024 tarihinde Fatih Karagümrük'e karşı terletti.
Serdar Aziz'in Fenerbahçe karnesi
Fenerbahçe'de toplam 135 maça çıkan Serdar Aziz, 11 gol, 6 asist kaydetti. 34 yaşındaki stoper 44 sarı kart, 2 maçta ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.